Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elf Bot Pytanie

kartamega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. posiadam orginalnego hardware finger keya i passy od mojego kolegi, moje pytanie brzmi, dlaczego nie mogę sckrakować elfa, jeżeli ktoś mi pomoże to udostępnie te pass.

Opublikowano

robisz wszystko to co w tym temacie ? http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=43501

A i przed tym ściągnij Trail reseta

Najpierw ściągamy "Trial reset" zzz:

http://www.speedyshare.com/644680714.html

[Jak nie chcesz nie ściągaj link znalazłem na tym forum]

1.Uruchamiamy Trial Reset

2.Klikamy na Protectors -> Armailldo - > Scan

3.Czekamy aż załaduje wszystkie klucze

4.Dajemy na Protectors -> Armailldo -> Clear

Opis Triala by malydarken

jak zrobisz to wyżej spróbuj scrakować elfa !!

Opublikowano

A mam pytanie czy jak ktoś korzysta z oryginalnego elfbota, to może teraz zdobyć swój finger keya i register keya, dać mi go a następnie ja za ich pomocom scrackuje sobie elfa. Czy wtedy on będzie mógł także dalej korzystać ze swojego elfa?

Dzięki

Opublikowano
A mam pytanie czy jak ktoś korzysta z oryginalnego elfbota, to może teraz zdobyć swój finger keya i register keya, dać mi go a następnie ja za ich pomocom scrackuje sobie elfa. Czy wtedy on będzie mógł także dalej korzystać ze swojego elfa?

Dzięki

Tak

Opublikowano
Tak

ale jeżeli ja scrackuje elfa kolegi i będę z niego korzystał na swoim komputerze a on na swoim to nie grozi mu zablokowanie albo jakiś ban ?? da się to jakoś wyczaić ??

Opublikowano

Nie dadzą mu żadnego bana jeżeli np nie rozpowszechni klucza w internecie i NG Soft to zauważy. Tak jak we dwóch będziecie korzystać to nic się nie stanie:)

Możesz też i mi na pw dać ten klucz ? xDD

Opublikowano

Mam mały problem.

Ściągnąłem ostatnio elfbota 4.5.0 ze strony wersje trial godzinną. Jak się kończyła to wyłączałem tibie i elfa i trialresetowałem elfa. Robiłem tak gdzieś przez 5 dni jednak dzisiaj przed skończeniem godzinnego triala nie zdążyłem użyc trial reseta i trial się skończył wyskakuje tylko okienko żeby wpisać klucz lub kupić licencje. Odinstalowałem całego elffa i próbowałem zainstalować jeszcze raz (po następnym ściągnięciu) lecz cały czas pisze że koniec licencji. da się jakoś zrobić żeby przywrócić wersje trial? Trial reset już na to nie działa.

Z góry thx

Opublikowano
Nie dadzą mu żadnego bana jeżeli np nie rozpowszechni klucza w internecie i NG Soft to zauważy. Tak jak we dwóch będziecie korzystać to nic się nie stanie:)

Możesz też i mi na pw dać ten klucz ? xDD

Jak wysępię od kumpla keya :]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
co leprze elf bot czy NGbot

dla laika - ng

jeśli jednak miałbyś trochę cierpliwości, obeznania z botami i angielskim mógłbyś spróbować elfa ;-)

• Dodaj nową pozycję...