Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] SMS Responder V1.0b

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jakiś czas temu stworzyłem aplikacje dla Androida.

Aplikacja ta jest stworzona z myślą o osobach które nie mogą aktualnie pisać ponieważ pracują, kierują pojazdem czy coś robią coś innego.

Jak to działa.

Wpisujemy tekst wybranej wiadomości np.

"Wybacz ale nie mogę teraz pisać, jestem w pracy odezwę się potem"

I gdy dostaniemy wiadomość sms, aplikacja sama na nią odpisze.

Wiadomość potem możemy sami zobaczyć.

Aplikacja nie działa w tle, więc można spokojnie używać ją kiedy nam się chce.

Aplikacja nie łączy się z internetem, więc zostają narzucone opłaty tylko takie jak za wysłanie normalnego Smsa, (ew. schodzi nam liczba sms z pakietu)

Aplikacja nie ma jeszcze podpisanych certyfikatów, bo nie wiem jak to zrobić jeszcze :D

Aplikacja działa w 100% na Androidzie 2.1 i 2.2 na reszcie nie testowałem.

Download.

http://www.multiupload.com/PXAOZAMNQJ

Scan.

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1e786d8e0d44b5507eb3768ebc5ff14fb8867f95063d5265c206baba0f4a8e3e-1325424509

Od czasu do czasu postaram się reuploadować aplikacje.

Opublikowano

mam 1 grę, ale nie warto jej publikować bo uczyłem się języka wtedy + nie znam się na grafice, więc oprawa wizualna pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Aby ją wysłać do Panów z Android Marketu potrzeba mi 25$ na rejestracje do tego podobno osoby prywatne z Polski nie mogą zarabiać na Android Markecie...

Opublikowano

A jak przyjdzie sms z jakąś reklamą typu "wygrałeś BMW!" to też odpisuje, rozumiem?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

No niestety ale tak... będę musiał to jakoś zablokować

Specjalista
Opublikowano

no to słodko, dostajesz SMSa, a SMS zwrotny kosztuje 3.6-10zł, albo do innego kraju?

najlepiej żeby wysyłało wiadomości tylko w wypadku gdy będzie ona kosztować do 1zł

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

a może jeszcze ma smażyć Ci frytki ?

nie wiem jak jest u Twojego Operatora ale ja dostaję +/- 2 reklamy na dzień/dwa ...

które przychodzą rano albo na wieczór... a wtedy z reguły nic nie robię, więc aplikacje mam wyłączoną... i jakoś dalej mam tyle samo kasy na koncie od miesiąca prawie...

Opublikowano

Ja poczekam aż załatasz to.:P

Wtedy pobiorę, u mnie zależy. Na reguł dostaję 3-4 dziennie. ; ]

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...