Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][1.0.0] Kaevator mods

Frizi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jak zainstalować taki mod na multiplayer żebym mógł z kolegami na hamachi pograć :) prosił bym o dokładną instrukcję instalacji tego moda oraz jakie pliki będą potrzebne nie dodaje linku do moda bo nie jestem pewien czy można .

Opublikowano

Dzięki za tutka ale coś chyba nie idzie próbuje zrobić jak w tutorailu nie na bukkit tylko na serwer z minecraft net czyli ten 1 sposób ale przy tym :

Pliki z Planes Mod Server wrzucamy do minecraft_server.jar

Pod-Folder planes z folderu PlanesMod Server przenosimy do folderu z minecraft_server.jar

13. Otwieramy notatnik, kopiujemy zapis podany niżej, oraz zapisujemy go jako start.bat

java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui _robie tak do tego punktu i gdy chce włączyć ten start.bat to włącza się i automatycznie wyłącza po 0.5s ;/

Mógł by ktoś powiedzieć czemu tak się dzieje system vista ram 4 giga .

Jeśli mógł by zrobić to u siebie na kompie i wżócić na jakiś hosting spakowane to był bym bardzo wdzięczny napewno bedzie LIKE + 5 ile będę mógł dać :) !

Pamiętajcię że ja robie to z plikami

Kaevator mods: Slopes a nie z PlanesMod ! :)

Pliki/ linki do nich czyli spakowaną paczkę można przesłać mi na pw :) ( Bardzo mi na tym zależy i czekam kto mi pomoże rozwiązać problem albo da link będą LIKE ! )

Opublikowano

Ref

Pomóżcie nic stoje w miejscu nić nie pomaga próbowałem i nie umiem tego zrobić ;/

Opublikowano

A zobacz czy w folderze z serwerem masz plik minecraft_server.jar czy inną nazwe, bo to że okienko cmd znika to normalne, ale serw powinien odpalić i jeśli nie odpala tzn. że coś zkitrałeś z tą nazwą...

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Proszę o pomoc z zainstalowaniem moda na multiplayer gdyż nie umiem ;/ a na single działa w 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...