Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony z pamiętnika

Wysiecki333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam taki problem , nie mogę zrobić stron z pamiętnika . Uriel nie chce mi dać tej misjii mam 52 lv

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

-_- on nie chce mi dać , żadnej misji mam 52 lv i zaległe. Myślenie nie boli.. używaj mózgu czasami.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Niestety my nie mamy na to wpływu i nasze głupie gadanie zda się tutaj na nic.

odsyłam Cię tu:

http://support.metin2.pl/

Przedstaw im swój problem, przecież to jest zniszczona gra w sumie, a 2 postaci nie opłaca się robić.

Opublikowano

2x@up Masz zrobione misje od kapitana?

PS : Ten tekst na końcu twojego postu jest zbędny

Opublikowano

Parę , zrobiłem . Parę anulowałem. Nie nie był zbędny .

Opublikowano

Misje które trzeba wykonać zeby móc zrobić tą z pamietnikiem :

Znajdź muzyka Yu-Hwan

Zabij 10 Szarych Afla Wilków

Zniszcz Metin Bitwy

Poszukiwanie Muzyka Yu-Hwan

Znajdź Szpiega

Zniszcz Metin Czerni

Sekret Kamieni metin

Gość HollyWSRH
Opublikowano
Parę , zrobiłem . Parę anulowałem.

Jak anulujesz misję, to nie przenosisz jej na inny okres tylko ona automatycznie znika i już nie będziesz mógł jej wykonać.

Opublikowano

Więc nie mogę pamiątek robić ?

Gość HollyWSRH
Opublikowano
Możesz , tych głównych misji nie można anulować

Jak nie można anulować ? Jeżeli on Twierdzi, że anulował ? oO

Wystarczy, że odrzucisz i już nic wtedy nie zrobisz, możesz się pożegnać z misją.

Opublikowano

da

Można anulować metki. i nie będzie pamiątek..

Opublikowano

Dobra czas zakonczyc ten temat po zaczyna sie spam glupimi pomocami.

Zapewne nie zrobiles misji z metinem bitwy. Ta misja zalega. Bez niej nie zrobisz misji z metinem czerni i stron pamietnika, ktore sa kluczowe w grze dzieki zajebistym nagrodom ;]. Jest ona tymczasowo zbugowana, bijesz metina i nie zalicza. W patchu ktory wyjdzie w styczniu zostanie ona naprawiona tak samo jak ze strona w ktorej bijemy best kapitana. Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wohoho! Ale widzę, że koledzy ładną konwersację nawiązali w tym temacie.

Więc tak... nie zrobisz misji ze Stronami Pamiętnika, jeżeli nie zrobiłeś lub anulowałeś jakąś poprzednią misję.

Tutaj mogę jedynie poprzeć kolegę wyżej, który jako jedyny zauważył, że zadania są pobugowane... musisz teraz czekać.

Opublikowano

Bug zostal zgloszony juz do administracji metina pl, a oni poslali do Gf. DOkladnej informacji co do patcha to nie ma, ale Wkurwilem sie , bo \to wbija od razu lv zrobienie tych prostych misji, a ja nie musze machac 2 h zeby wbic lv .. No to czekamy

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...