Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Instalacja dmg na Pandoremt2.

K7UKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ogromny problem. Chodzi o instalacje dmg na serwer Pandoramt2.

Spędziłem ponad 3 dni na bezowocnym poszukiwaniu jakiegoś tematu gdzie jest to dobrze wyjasnione.

Na wszystkich tematach ktore o tym znalazlem, ludzie pisali zeby te pliki PC wypakowac do folderu pack.

I JA TAK ROBIŁEM! Ale jak właczalem Pandore to (chyba) hack shield ( mam nadzieje ze dobrze to napisalem :D )zawsze aktualizowal te pliki PC podmienione przezemnie.

Jezeli ktos wie jak to zrobic kroczek po kroczku to niech napisze.

Nie źycze sobie postow w stylu : Boże jaki debil, dmg wgrac nie potrafi.

Mam prawo tego nie umiec :)

Pozdrawiam wszystkich graczy Pandory ;D

Opublikowano

Zainstalowałem tego moda do folderu z Pandorą. W folderze pack podmieniłem te pliczki. Uruchomiłem tego moda, wybrałem Pandorę (serwer) i się zalogowalem. Do tej chwili było OK. Ale później:

Gdy miałem wybrać postać (czyli mego woja) był niewidzialny ale kliknąłem start. Pojawiłem się na mapce ( w moim przypadku m1 (shinso) ) i wielu graczy zamiast normanie wyglądać byli mieczami ( w tym ja). Nie mogłem się ruszać i po jakimś czasie wywaliło mnie. Nie wiem o co chodzi :/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

albo pobrales zlego DMG Hack ja tez raz tak mialem ale pobralem z chomikuj DMG HACK z instalatorem ze klikam i sam sie instaluje i wszystko ok jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...