Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Problem)Z MultiPlayer

(PL)Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z battlefield 3 wcześniej też miałem problem że miałem karte graficzna za słaba i wtedy zainstalowałem na laptopie i musiałem w origin przejść na offline bo wyswietlał mi się battlelog i nie wiem co tera robić bo przeszedłem kampanie i tera chce se pograć w multiplayer ale mam problem z battlelogiem pisze że złe hasło lub nick plis pomużcie

Opublikowano

Witam mam problem z battlefield 3 wcześniej też miałem problem że miałem karte graficzna za słaba i wtedy zainstalowałem na laptopie i musiałem w origin przejść na offline bo wyswietlał mi się battlelog i nie wiem co tera robić bo przeszedłem kampanie i tera chce se pograć w multiplayer ale mam problem z battlelogiem pisze że złe hasło lub nick plis pomużcie

Kolego masz nas za frajerów ? Co ci przeszkadza battlelog ? To tylko strona z, której można odpalić kampanię i multi.

Naucz się pisać bo jest to żałosne by pisać "pomużcie".

Aktywowałeś grę tak ? Szkoda, że to raczej marne kłamstewko inaczej nie miałbyś tego problemu. Bo tak się składa, że ORIGIN loguje automatycznie na battlelogu w/g danych z konta ORIGIN. Masz pirata moim zdaniem ;). Dlatego wyłączyłeś origina.

jqeuR.png

Opublikowano

Kolego masz nas za frajerów ? Co ci przeszkadza battlelog ? To tylko strona z, której można odpalić kampanię i multi.

Naucz się pisać bo jest to żałosne by pisać "pomużcie".

Aktywowałeś grę tak ? Szkoda, że to raczej marne kłamstewko inaczej nie miałbyś tego problemu. Bo tak się składa, że ORIGIN loguje automatycznie na battlelogu w/g danych z konta ORIGIN. Masz pirata moim zdaniem ;). Dlatego wyłączyłeś origina.

hahahaha Przeszłem na offline bo battlelog pokazuje że złe hasło lub login a ty wyskakujesz że mam pirata na święta tą grę dostałem prosto z empiku :D i się nie da wyłonczyć origin bo on uruchamia grę a piszą na innych forach że wpisałem mniej niż 16 lat bo dałem ileś tam lat bo strzelałem :P
Opublikowano

@pan zagłady. Jeżeli dasz na offline w origin, to po ponownym odpaleniu, battlelog nie loduje się odrazu na stronie tylko, musisz na tej stronce wpisać login, hasło.

Co do tematu, też miałem ten problem, ale ja zrobiłem tak :

Odpal origin, przeniesie cię na strone logowania. Gdy już jesteś na tej stronie wyłącz origin, i teraz wpisz Login i hasło, czy tam e-mial i hasło nie pamiętam jak to tam jest. Powinno zadziałać, u mnie pomogło. Pozdrawiam.

Opublikowano

hahahaha Przeszłem na offline bo battlelog pokazuje że złe hasło lub login a ty wyskakujesz że mam pirata na święta tą grę dostałem prosto z empiku :D i się nie da wyłonczyć origin bo on uruchamia grę a piszą na innych forach że wpisałem mniej niż 16 lat bo dałem ileś tam lat bo strzelałem :P

Strzelałeś? a może po prostu dałeś prawdziwy wiek? bo dla 12-14 latka taka gra to zło . Dobrze Ci zrobi, jeżeli nie będziesz grał w takie gry, pograj sobie w mario, ale pobaw się na plac zabawie z kolegami.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

teraz juz sie sam pogubilem bo niewiem jaki adres email dalem do origin bo zapomnialem ;p i nie ma cos takiego na origin pokaz dane uzytkownika lub informacje o koncie i nie wiem jaki email podalem bo chce sie zalogowac na ea ale musze znac adres email aha i sry ze robie bledy bo musze isc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...