Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

takitakitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, chciałbym sobie zagrać w takie epickie gry jak Battlefield 3, Skyrim V czy też Saints Row- The Third pisaliście mi już, że moja karta graficzna jest do bani i chciałbym sie dowiedzieć jaką karte graficzną kupić do 700 zł

Mój sprzęt :

Płyta główna: chip. Intel H55

Procesor: Intel i3 540 (3,06GHz)

Pamięć RAM:DDR3 4GB

Dysk twardy: 500GB S-ATA

Nagrywarka: DVD+/-RW samsung cz.

Karta grafiki: NVidia GeForce GT220 1024MB

System: Win Vista 32 bit

zasilacz: 230V- 50Hz (nie znam sie na tym i nie wiem jak to sprawidzić. Na obudowie tak pisało tak ;D )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mysle ze za taka cene mozesz kupic GTX550Ti/HD6850. Oczywiscie na takich grafikach przykladowo BF3 nie bedzie chodzil na ultra w HD, ale na nizszych rozdzielczosciach tak.

Musisz sprawdzic dokladnie zasilacz, jaki to model. Sprawdzisz go na nalepce z boku zasilacza.

Opublikowano

Mysle ze za taka cene mozesz kupic GTX550Ti/HD6850. Oczywiscie na takich grafikach przykladowo BF3 nie bedzie chodzil na ultra w HD, ale na nizszych rozdzielczosciach tak.

Musisz sprawdzic dokladnie zasilacz, jaki to model. Sprawdzisz go na nalepce z boku zasilacza.

Mój zasilacz to

Qoctec

Base Line

230v~ 50 Hz 4A

420W

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...