Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Problem z big5_string.txt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem ze swoim serwerem mianowicie , zamieniłem pliki z jakiegoś tutka z Mob_Proto i Item_pro ( Spolszczenie tego itd.) 150 lvl max. itd.

Wszystko pięknie ładnie wpisałem reboot all się przekształciło zalogowałem się na root i kaszanka.com włączyłem PortMapy ./start jak chcę włączyć to pojawia się błąd mianowicie piszę tam Map allow tam 3 4 itd.

LocaleSerwer locale/hongkong/big5_string.txt nie wiem o co chodzi wyskakują jakieś błędy typu Conection refused jest coś takiego że jest tam conection to co oznacza że się serwer włączy , ale później znowu te błędy wyskakują . Próbowałem w navicacie naprawić ten oto błąd poprzez naprawienie tabel . Próbowałem włączać ale nic!

Bardzo proszę o pomoc będę niezmiernie uradowany i wdzięczny

:) Pozdrawiam Dawcio3e

Opublikowano

@UP: nie wprowadzaj kolegi w błąd. Posty nabijaj w pogaduszkach.

Syslog i syserr są plikami, które tworzą się podczas uruchamiania serwera. W syslog zawarta jest procedura, natomiast w syserr zawarte są logi z błędów. Najlepiej wejdź do FTP serwera do ścieżki /usr/rain/channel/game, skasuj te dwa pliki i uruchom serwer od nowa. Wygenerują się nowe pliki, których zawartość skopiujesz i wkleisz tutaj w tagach

i

.
57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...