Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca sie puszczać bota na streunery i lordakie?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie chce w miare szybko zarobić 40k uri i 40mln pd czy opłaca sie puszczać na x2 na bicie alienów jeśli tak to ile zajmie ośiągnięcie takiej sumy którą podałem odrazu pisze że skrzynki odpadają

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ja mam vege 4 irki 25lf3 10bo2 i 10napedów za urki.

Mam capcie i biję na x8 na StrauneRach. Mi leci 1,2 mln pd, 1,5/urki, sporo poważania.

Musisz podać wypo. jakie masz, bo tak to ciężko określić - lepiej na x8.

Opublikowano

Wale z x1 3,5k i chce walić tylko z x1 bez rakiet co polecacie??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

mam 14lvl świeżo wbity chce szybko 15lvl i 40k uri

Opublikowano

no ale na x8 lata dużo wrogich statkow.. i nie da sie ustawic przy liczniku wrogo kiedy ma zlatywac do portu.. i sa mniejsze szanse ze uciekniesz ;)

ja osobiscie latam na x2.. najlepiej ranga leci ^^

Opublikowano

Ja latałem cały czas na x8, na 24h zabili mnie 3 razy. Jeżeli masz premium to nic nie tracisz a więcej zyskujesz, czasami na x2 jest więcej wrogów niż na x8

Opublikowano

na x8 w 30 minut mialem 2 dedy i tylko 100k pd a na x2 w 1h 1 ded i 700k pd

Opublikowano

Bo trzeba sobie ustawić dwie uczieczkowe po ~500 tyś osłon. Jak ktoś tyle ma na jednej konfie to byle fullka w pojedynkę go nie ubije.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

jak ustawie 2 ucieczkowe to wtedy będę słabo bił moje wypo to

Vega

10 naj. napędów

10 naj. osłon

21 lf3

kilka lf2 ~~7

4 irki

4 falxy

revenge

2/2 poszycie 1

1/5 mechatronika

Bańka

Opublikowano

Ja na vedze mam tak: w dronach lf3, na statku bo2

I na dzień zabijają mnie 3 albo 5. Vega ma 360 speeda normalnie, na golca radzę na statek 10 osłon, 5 napędów, w dronach lf3

Jak masz premium to wiele nie zmieni bo i tak naprawę masz za free, a szybciej lejesz StrauneRy.

Opublikowano

Uri i ranga - Warto

PD i poważka - AYFKM? Won do wrót albo na x-6 kubiki trzaskać :)

Taaa. Dzięki wielkie za szczegółowe info czym latasz jakie masz wyposażenie...

Pchełką bez kupowania wypo może zając z kilka miesięcy.

Nie ma to jak fachowiec. W kilka miesięcy z pchełki to ja do FE, z 50pp się dorobie :)

Wziąłeś to pod uwagę ;)?

Opublikowano

Dobra na obu mam 300k osłon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...