Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Włączanie Kampani BF3

Baro04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z włączeniem gry, a mianowiće gdy ją włącze tryb Kampania i włączam pierwszą misje. Misja ta ładuje się po czym ukazuje mi się fragmęt filmiku(różnie on trwa, czasami tylko do EA, a czasami do Dice) i co chwile gra się ładuje co mam zrobić by włączyć tą kampanie?

Opublikowano

Procesor : Intel Core i3 540 3,07GHz

Karta graficzna : Navidia GeForce GT430

System operacyjny Windows 7

Ilość ram 4GB DDR3

Zasilacz: 600W

orginał

Próbowałem ją włączyć kilkanaście razy i próbowałem również odinstalować i zainstalować.

Pobrałem wczoraj aktualizacje i dzisiaj chciałem sprawdzić czy już pójdzie a tu się okazało że jakimś cudem aktualizacja się nie zapisała.

Opublikowano

Tiaa. Mi się bf wyłącza jak moja karta osiągnie temperature +120 stopni xD

I potem go już nie mogę włączyć. Zaaktualizuj sterownik karty graf, specjalna edycja bf3 tam cos na str nvidi było takiego ;D

OndteAw.png
Opublikowano

zainstalowałem najnowszy(oprócz niego jest tylko beta) a i tak wyskakuje mi błąd ze sterownikami. Zaraz zobaczę sobie te karty.

Chodziło mi bardziej o jakieś tańsze karty, a jednak dobre.

Opublikowano

zainstalowałem najnowszy(oprócz niego jest tylko beta) a i tak wyskakuje mi błąd ze sterownikami. Zaraz zobaczę sobie te karty.

Chodziło mi bardziej o jakieś tańsze karty, a jednak dobre.

Tańsze, a nadal dobre ? Ja mam:

- Core i5 760 2.80GHz,

- RAM 4GB

- GTX 460 768mb

Polecam Ci kupic gtx 460 1gb, myślę, że gra pójdzie na średnich/wysokich. Ja gram na moim komputerze na wysokich bez AA

Jetz / FA1L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...