Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eragonia[Dedykowany][No-Premium][No-WL]

bolek685

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SErwer jest pojebany Administracja jest do dupy mam to gdziej jak ktos powie

Proszę nie oceniać serwera jeżeli się na nim było zaledwie 30sekund.

banerwar2_nhhsxxr.gif

Opublikowano

Admini sa zalosni co innego mowia co innego robia nic nie ma za darmo NIE GRAJCIE TU NIE MA SENSU MARNOWAC CZASU!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Co do serva.

WSZYSTKO PLATNE...Oprocz dziale 15x15 ale 15x15 to jest nic..

Wlasciciel niewspolpracuje z innymi adminami.

obiecanki cacanki..

i to tyle totalna Lipa niepolecam

Opublikowano

No jak chcesz aby odrazu dać tobie działki poza miastem to się nie dziwie, że serwer się nie spodobał...

Na tym serwerze nie ma darmowych itemków od admina, przywileji Admina za darmo nie dostaniesz nigdzie...

banerwar2_nhhsxxr.gif

Opublikowano

darmowe zeby dostac teren za miastem trzebalo przejsc escpae przechodzilem to z 20min a admin na to ze trzeba kupic vipa zeby dostac teren za miastem..admin jest pazerny na kase i falszywy jak skurwysyn..

Opublikowano

Ja nie jestem Parezny na kase... Wszystko co jest z zakupionych rang idzie na serwer, aby opłacić go na kolejny okres czasu.

A z tym escape nic nie było uzgadniane... Nikt z Administracji nie pisał, że za przejście ESCAPE będzie teren za miastem.

banerwar2_nhhsxxr.gif

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim grałem, miła atmosfera, super administracja. :)

Polecam również kupić sobie range (najlepiej Budowniczy) wtedy mamy wszystkie itemy i latanie oraz możemy mieć działke poza miastem.

Naprawdę super serwer.

Nie patrzcie na to co koledzy piszą wyżej bo nie warto.

Polecam ten serwer 10/10 :D

Opublikowano

Nawet nie byliście na serwerze a już komentujecie... Administracja nie daje darmowych itemów, chyba oczywiste. Zapraszam na serwer bo naprawdę warto!

Opublikowano

Powiem tak.Serwer mi się podobał,aż do pewnego czasu. Wbił pewien admin i zrobił rozpierduchę,jakiegoś bossa przywołał czy coś,wszystkie budynki porujnowane;;;za to co zrobił tenże boss,Admin dawał diamenciki (rozrzucał na spawnie...). Próbowałem odbudować,patrzę,a tu znów przychodzi ten boss,rozwalił cały kąt mojego domu (od nowa budować bym musiał), dobra,wziąłem się za budowę,patrzę,a tu ni stąd ni zowąd,przyszedł sb. ten boss od nowa i ded,all na nic,obecnie nie polecam tego serweru,gdyż są takie przypadki,że admin wariuje i zsyła jakiegoś bossa,który niszczy całe miasto i robi wielką dziurę koło naszego domu...

Opublikowano

Przepraszamy. Głupi zart któregos z adminów: dał 30smoków...

Nowa mapa zostanie stworzona niedługo

Proszę o zamknięcie tematu.

Serwer już wkrótce będzie posiadać nową mapę.

banerwar2_nhhsxxr.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...