Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bardzo dziwna sprawa z kbotem.

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , po nowy, roku i wg. :)

Jest taka sprawa , że o około 21:00 bot był we wrotach delta ale musialem wylaczyc komputer(dobrze widzialem jak nie pracowal) , niestety pomyslalem straci zycie no trudno. Na kbocie 2 sekundy wczesniej przed wylaczeniem zoabczylem ze ma do ubicia cala fale.

Po nowym roku wchodze , widze bot znajduje sie we wrotach D , sam nie moge uwierzyc odswierzam rzeczywiscie - Wszystkie alieny ubite tylko neiktore w rogah a statek na srodku mapy.

Zaznaczam iż komputer został całkowicie wyłączony razme z botem , i na 1000000% nie pracował

Jak to możliwe iż te alieny zostałty ubite ? Do konta mam dostep tylko ja.

Opublikowano

teraz po nowym roku BP nie ogarnia wgl D.O. Do gry nie można wejść, na stronie jest informacja o karnawale i minach sprzed 9 miesięcy. To jest jeden z tych błędów

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Bug, ale miałeś farta :) Jak wyłączyłeś kompa to bot był we wrotach, może to spowodowało jakąś usterkę i gra "nie wiedziała co zrobić" :D

Jaką fale miałeś?

Opublikowano

Szkoda że nie nie na kryśkach albo protkach:) Nie wiem czy Ci tego nie cofną, mieli problemy z serwerem i nie wiem czy będzie cofka :D

Opublikowano

Może miałeś PETa w Kamikadze 3 odpalonego, i buchło jak miałeś mało hp :)?

Opublikowano

A może odkryłeś buga na minięcie fali, ciekawe jak to się przekłada na zmianę daty, o której godzinie włączyłeś kompa i zalogowałeś się do gry ?

bugpointblack.png

Opublikowano

To jeszcze nic. Pomineło mi tyle fal , ile mialem zaznaczonych w kbocie. Nie zużył amunicji wogole.

To chyba jakiś grubszy bug ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...