Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hmm.. Co kupić ?

Kariii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zakupiłem złoto, mam go teraz 1 800, i nie wiem na co wydać ;x

Myślę nad Pz B2 za 1 250 złota, ale nie wiem czy nie lepiej zostawić na rzeczy typu : amunicja, szkolenie załogi(na 100%) itp.

Co byście wy mi proponowali ?

Opublikowano

Kup T-25 mala skarboneczka nieźle zarabia jak coś postrzelasz a pozostałość golda zachowaj na usuwanie wyposażenia tz. "dopychaczy" szybszego celowania itp.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Kup monejmejkera, który wabi się Churchill, lub T-25. Oba dobre.. i jak jesteś wysoko w drużynie, to potrafisz narobić szkód, oj potrafisz.

Opublikowano

To jak po 15-25k z premką zarabiają to nie za bardzo mi się opłaca bo mój kw i vk więcej zarabiają...

Czekam na dalsze odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda golda, lepiej byś wyszedł jak byś premke dokupił hehe a tak na poważnie to kup 5,5k golda za 88zł i wyślij 1 sms za 30 zeta i będziesz miałtypa 59, polecam naprawdę warto,

Opublikowano

Premium po za 8 tierami nie maja sensu bycia. Szkoda golda na nie. Zachowaj sobie to złoto na premkę, albo szkolenie załogi i usuwanie modułów. Prawie tyle samo zarobisz innymi darmowymi 5 tierowymi czołgami.

Jak dojdziesz do np. 8 tieru to już nawet nie będzie Ci się chciało wracać do 5 tierowego czołgu, więc szkoda kasy na te badziewia.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...