Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

server[Hamachi]

CYRULIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zapraszam na mój serv Minecraft zapraszam na razie tylko 4osoby , póżniej udostępnię, że wszyscy będą grać ale na razie 4 osoby ci którzy pierwsi napiszą będą grać na moim servie:) Zamierzam kręcić filmiki i zamieszczać na Youtube. ZAPRASZAM.

server jest surival może wygląda na głupi ale nie jest skończony ale potrzeba parę rąk do pracy więc zapraszam:).
jak będzie gotowy to pozapraszam was wszystkich którzy będą chcieli zagrać. jest na razie 3z 6 wiem ze pisałem 4 ale się rozmyśliłem więc zapraszam:). aha i jeszcze jedno proszę przeczytać zasady takie jak nie przeklinamy nie niszczymy budowli nie zabijamy się admin to CYRULIK123 czyli ja niema jeszcze tabliczek z zasadami aha uwazajcie bo sawn jest pod wodom więc szybko płyncie na górę a jak was gdzie indziej ze spawnuje to się zabijci i będzie dobrze jak są jakieś problemy piszcie na ten forum lub w grze aha i jeszcze prosze pobrać skype bo jak będe nagywał filmiki na youtube to będzie potrzebny . JAK SIĘ WEJDZIE NA MUJ SERV DOSTANIE SIĘ DIAMENY I CAŁMM ZBROJE Z DIAMENTUW WIĘC ZAPRASZAM NA SERVA!!!!!.

MAŁA INFORMAJCA NIETRZEBA POBIERAC DZISIAJ ALBO JUTRO SKEYPE TYLKO PUZINIEJ POINFORMUJE WAS O TYM:). RUWNIEŻ BĘDOM WOJNY ZAMKUW:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...