Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koledzy nie moga wbić na serwer

szymonw_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy nie mogom wejsc na serwer ( ja moge nawet z all mobami potworami i netherem ) a gdy koledzy wejsc chcą nie mogą prubowałem wszystkiego wyłączyłem moby nether oraz potwory i nic. w starcie serwera jest na 64 bity i win 7 mam oni również tak mają wieć to nie problem bitówe ani raczej systemu ale nie wiem tego napewno.

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemową, antyvirusa, firewalla, odblokuj porty

http://www.mpcforum.pl/topic/427046-tut-zazegnanie-problemow-kolega-nie-moze-wbic/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie ma opcji, dużo bawienia w tym nie ma się, łap za zapore systemową i odblokuj, jeżeli serwer no-hamachi to jeszcze porty.

Opublikowano

To ja ci coś pofiem najpierw zainwestuj w :

http://www.google.pl/search?q=jak+walczy%C4%87+z+dysleksj%C4%85&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Później zobacz czy masz ruter.Jak tak to musisz odblokować porty.Mój brat tez ma rutka i powiem, że z tymi portami to jakoś się pierdoli w nieskończoność.Jak podłączy modem działa jak po modemie połączy się przez rutek tez działa, ale jak od razu podepnie się przez router to klapa. Najlepiej mieć modem-ja mam zte i działało bez problemów.Jak masz zmienne ip to użyj no-ip z tym tez jest trochę roboty ale to nic.W ostateczności- hamachi

Opublikowano

@2UP przecież on wbił to ustawił online mode na false (chyba że ma oryginalnego minecrafta)

jeżeli jest hamachi to sprawdź czy oni dołączyli do sieci

albo wyłącz white-list a czy konkretnie im pokazuję się jakiś komunikat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...