Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]hacker a twierdzi ze nie jest hackiem

piotrek213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj trzeba ci wierzyć na słowo ale jeżeli mówisz prawde to koleś troche mało inteligenty ...

Dam ci like :)

Ps. Odwdzięcz się :P

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Hm. Każdy kto używa hacków na swoim koncie to się do tego nie przyznaje, tylko wymyśla jakieś bzdety 8S

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sytuacja jak każda inna. Próbuje wykręcić się z tego że używa hacków.

PS. Może kupił sobie stamine +5%, +10% oraz +15% xD

Opublikowano

Hacker jak każdy inny w tej grze , a ty byś się przyznał ?? gdybyś leciał na gps'ie czy również z czymś którym łamiesz regulamin gry?

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano

Żaden hacker sie nie przyzna przynajmniej ja dlatego się kiedys nie przyznawałem, żeby nie było dowodu na bana :D Ale teraz już nie hackuje to inna sprawa. Dzis rano przed kupnem G1 wszedlem , wszystko pokonczone wiec k2 i granaty mialem staty 5-0 i rozwalilem kolesia z mp7 i premka a oni wszyscy hackeeeeerrr i kick... No to już było perfidne i tylko dlatego że dobrze mi szło... Czasami lepiej nie oskarżać dosłownie wszystkich bo 20% graczy oskarżanych o cheaty nie hakuje...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...