Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Blokady policyjne

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Piszę ten temat dla początkujących graczy. Otóż w tym nfs nie wjeżdżamy w blokady podczas drużynowej ucieczki!- omijamy ją po lewej lub prawej stronie, nigdy nie środkiem!!!

Jezeli juz trzeba wjechać to jak pewnie wszysci wiedzą nie od strony silnika! Najlepiej wjechac w tył.

Kolczatki- jezeli masz przebitą 1 do 2 opon jedź dalej! Poradzisz sobie! Chyba ze wjedzie w Ciebie suv to w tedy juz trzebaby było. Są one ustawione róznie.

Napisałem ten temat, poniewaz wielu graczy <gł. Niemców=""> specjalnie wjeżdża w blokady, a potem sie dziwią czemu są złapani.

Dodam jeszcze fajnego trica: Przed blokadą często zatrzymują się auta cywilne- gdy się w nie wjedzie na 99 % mozna się przedrzeć przez blokadę. Auta te są tak specyficzne, ze z łatwością przesuną nawet SUVa stojącego przodem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Z tym rozstawieniem kolczatek jest różnie nie zgadzam się z tym ze są w środku ... Często się spotyka po prawo i lewo kolczatki no i w niektórych sytuacjach jest lepiej wjechać w środek gdy stoi tam lekki radiowóz niż wpakować się jak debil w suv ` a który był po lewo i prawo ... Bez sensu . A z tym błędem z cywilami to jest różnie bo same cywile spowalniają w cholerę. I też trzeba pamiętać o tym że jak wiedziemy w kolczatkę na odcinku 1km czy 500 m to nie opyla się pompować lepiej liczyć na farta i w ostateczności .. Osobiście ujechałem 4 km na 1 flaku z pierwszą pozycją ...

Opublikowano

Ja często spotykam w środku, rzadko na bokach, cywile spowolnią, ale nie za duzo

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@Up

O rly?

Wg. mnie jest ok, ale z kolczatkami to różnie.

A wole spowolnienie cywila, niż od SUVa =p

Opublikowano

ja jak j**nę w blokadę to auta znikają, a poradnik może się przydać zwłaszcza takim początkującym ^.-

Opublikowano

;D

ale na początku pisałem,ze to dla początkujących, bo wiem, ze wy PRO GRACZE wiecie :)

o kolczatkach juz zmieniłem, zeby nie wprowadzać w błąd

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolega up ma racje jak ktoś grał chodziarz raz w nfs to wie.By można dodać że są samochody dostosowane od pościgi. :D

Opublikowano

@up

Po kit odświerzasz taki stary temat?

Aż się wzruszyłem, te dobre czasy, gdy dział worlda był malutki, a ja byłem randomem :'(

Ten tut to był mój pierwszy poradnik pisany na fonie[lol, że to pamiętam] zrobiony 4 jaj. Napisany parę dni po mej rejestracji. Wtedy byłem jeszcze userem, ahh, ale historie.

Btw, a co robi tu anonymous *,*

@top

Tut w sumie nieaktualny, bo po ostatnim pathu policja jest już mądrzejsza :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...