Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Co sądzicie na temat battleloga ? :/

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Zakładam dyskusję na ten temat. Szczerze z początku myślałem, że niech sobie będzie. Niestety po jakimś czasie grania stwierdzam , że to idiotyczne połączenie przeglądarki z grą jest wymysłem jakiegoś zasranego prawiczka. Nieraz mi zacięło grę (nie z powodu przegrzania czy słabego kompa bo gram na ultra) przez te durne połączenie. Sądzę, że ono przynosi więcej szkody niż pożytku. Statystyki mogli zrobić przecież oddzielnie wystarczyłoby tylko wejść na stronkę i zalogować się na dane z gry. Bo połączenie klietna z przeglądarką może nam niespodziewanie zawiesić grę... A chyba znacie ten ból jak macie świetne prowadzenie i dużo pkt oraz niezłe staty co nie ? Sam nie wiem czy da coś petycja do tego EA by to zmienili, ale wątpie w to szczerze. Bo te połączenie też zamula z łączeniem do gry i łącze i komputer tu nie mają znaczenia (komp radzi na ultra a internet 25Mbit/s z UPC) . Koledzy mają słabszy komputer i podobny internet i też im to przerywa grę niespodziewanie i ładowanie do gry też czasem trwa długo.

Żadnego crasha nie mam tylko po prostu tak jakbym zzrobił pauzę i ekran stoi jako tapeta z BF3 :/.

Proszę o Wasze zdanie nt. tego Battleloga.

W/g mnie ten pomysł jest do kitu.

jqeuR.png

Opublikowano

Mi tam to nie przeszkadza. Nigdy z tym problemu nie miałem. Na początku, trochę byłem tym rozczarowany, ale po pewnym czasie przyzwyczaiłem się. A żeby zgłosić to, żeby zrobili tak jak w poprzednich częściach, to trzeba napisać tam na forum i 3-5 milionów wpisów :).

Lepiej, gdyby dali pod koniec rundy najlepszych pilotów, medyków itd. Tak jak w BF 2.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Najgorsze jest to że jak nie ma neta bo coś tam.. to w kampanie nie można pograć ;( .

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Mega wkurwia to gówno jakby nie mogli zrobić przełączenia na muliplayer w singlu grr i tam wrzucić wyszukiwarke jak w codzie, ale jak zawsze musieli coś zjebać...

Niee_Zioom.png
Opublikowano

mi także nie przeszkadza nie miałem jeszcze żadnego crasha związanego z battlelogiem. Ogólnie to myślałem że to bd. nie wypał ale jednak wszystko ładnie gra i mi się podoba(uaktualnianie rangi na battlelogu w czasie rzeczywistym a nie tak jak to było z bbc2 że musiał się jakiś czas czekać aby wszystkie dane zostały zaktualizowane.)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

@Utenios - można grać w kampanie bez internetu. Gdy nie mammy połączenia z internetem wtedy wystarczy kilknąć na naszą ikonke z BF3 i włączy ci się kampania .. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...