Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 pociski jednocześnie

kamilpl883

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie jak oni to robią.Mianowicie chodzi mi o snajpera nie raz zauważyłem jak grałem na jakiejś mapce ze wystrzeliwują nieraz 2 pociski zamiast 1 próbowałem to zrobić ale nie mogę

Opublikowano

Lag, lag lub opcja w hacku NO DELAY , dzięki niej wystrzeliwujmey nie raz nawet cały magazynek od razu :)

@

down

z medic kitem tez tak mialem, ale ze strzelaniem nie ;p

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

To bardziej wina lagów niż NoDelay, bo ja osobiście nie lubię hackować, więc tego nie robię i nie raz miałem sytuację, że np. podwójnie się MedicKit'em uleczyłem. Wina laga i tyle ;)

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to nie jest hack .Nie bede pisał nowego tematu to napisze juz tutaj gdzie mozna wysłac screnshota z hakerami bo nie wysyłałem jeszcze.

@down: Jaką problem mam tam wybrac Błedy gry czy inne ??

Opublikowano

Do suportu G1 :

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/page__fromsearch__1

# ^

wydaję mi się, że tak

#niżej

? O co Ci chodzi ...

32354141673387527780.png

Opublikowano

@Up: Co mu da support, jeśli ma po prostu lagi?? Słaby net/komp lub wrogowie hackerzy.

O co ci chodzi lagow nie mam bo mam neta 20 mb/s kompa mam dobrego napewno lepszego niz ty chodzi mi o hakerow co daja na servie opk ja nie hakuje i nie lubie jak ja gram i ktos uzywa opk.

http://imageshack.us/photo/my-images/864/blarb.jpg/

Opublikowano

Moze poprostu 2 snajperka na innym slocie?

Niekiedy proste rzeczy nie wymagaja lagów/haków.

Mi chodzi o 1 snajperke bo widzialem jak strzelają po 2 pociski a nie o jakiś inny slot to nie jest żaden hak ani lag

Opublikowano

To tylko lag. Nie raz mi tak zlagowalo przy medic kitach. A co do podwojnego strzalu snajperki, to tylko wtedy wytepuje, jak ogladasz jakiegos gracza jak gra. On tego nawet nie widzi, a dla Ciebie moze sie wydawac, ze to hacker.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Na snipie jest bug. Ja mam na swojej myszce 4Tech x7 przycisk x2 który z miiiiiiiiiiinimalną przerwą używa dwa razy LPM. Często strzelajac lub po prostu używając tego buttona mam taką sytuację że leci razy 2.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Według mnie to;

1)lag, bug, lub

2)sam bug.

Więc;

1)gdy strzelamy sniperką jakąś wolną np m24, wrogowie widzą jakbyśmy wystrzelili jeszcze jeden dodatkowy pocisk (oczywiście w niewielkim odstępie czasu)

2) prawdopodobnie gdy strzelamy m24 przytrzymamy PPM dłużej niż czas zwłoki strzału, (czyli że nie klikniemy, tylko przytrzymamy) to wychodzi jakbyśmy mieli PSG, dubble shoot nie wiem...

To moja teoria ^^

P.S. czasem sam sie nad tym zastanawiam, i zrobie z kolegą testy, nagram na YT i wyślemy ticketa :)

b9b2c23333504257ba9ad2c7e7559f6d.0.gif

COŚ CI SIE NIE PODOBA?! CTRL + W !

Opublikowano

Według mnie to;

1)lag, bug, lub

2)sam bug.

Więc;

1)gdy strzelamy sniperką jakąś wolną np m24, wrogowie widzą jakbyśmy wystrzelili jeszcze jeden dodatkowy pocisk (oczywiście w niewielkim odstępie czasu)

2) prawdopodobnie gdy strzelamy m24 przytrzymamy PPM dłużej niż czas zwłoki strzału, (czyli że nie klikniemy, tylko przytrzymamy) to wychodzi jakbyśmy mieli PSG, dubble shoot nie wiem...

To moja teoria ^^

P.S. czasem sam sie nad tym zastanawiam, i zrobie z kolegą testy, nagram na YT i wyślemy ticketa :)

Po co odkopujesz temat sprzed 5 dni jak odpowiedź jest udzielona?

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...