Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] TIER 3, o co z tym chodzi?

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tym TIER 3? Mówicie, że gdy to przyszło gra jest beznadziejna, że dawniej było lepiej. Ja gram od 7 grudnia, a więc już po tej aktualizacji i gra mi się bardzo podoba, więc nie wiem o co wam chodzi. Co ta aktualizacja zmieniła? Dawniej było lepiej? Mam nadzieję, że mi odpowiecie.

Opublikowano

Dawniej był Tier 2, to znaczy, że w w drzewku skilli, teraz masz 3 poziomy umiejętności, wtedy były 2 poziomy

Spójrz sobie na okno treningowe

fk4I23.jpg

A tutaj jeszcze około rok temu

hW93uE.jpg

A tak było jeszcze do nie dawna

1qRHfd.jpg

Poza tym popatrz na bronie jakie teraz masz w sklepie, dostajesz gówno z 2 magazynkami czyli max 12 naboi dla snipera, zmniejszona celność,szybkość strzałów jak i wydajność

Wszystkie Elite bronie kupione za battlefoundsy zostały pokasowane, a tym co je kupili dali bronie z''+3'' xD jakby to był jakiś metin, sksowali je, ponieważ były zbyt potężne... sranie w banie moim zdaniem, ludzie stracili pieniądze i teraz biegają z taką +3 bronią

Od 1 stycznie WSZYSTKIE niemieckie serwery zostaną wyłączone, ponieważ nie spodobało im się jak EA GAMES wyruchało ludzi i nie spodobała się im polityka EA

Poza tym odpicowali snipera, który ma MORTAR STRIKE(rakiety z powietrza), jak kupisz boster to zawsze jesteś 1 na serwie, patrz w sygnaturę ;)

A medyk co dostał? jakieś flary...pff powodzenia

Opublikowano

Czyli bronie były przed TIER 3 były silniejsze, leprze, a każda miała swój jeszcze lepszy odpowiednik? Nie były wtedy za mocne? Ja aktualnie używam MP5 i jestem zadowolony. Może zadaję małe obrażenia, ale za to jaka celność. Mi w tym TIER 3 nie podoba się tylko MORTAR STRIKE bo jest za mocny. A tak jest ok, ale rozumem, że chodzi o to, że ci co mieli kupiony ten lepszy odpowiednik, to on się usunął i oni dostali tylko małe ulepszenie, tylko, że nowym graczom nie robi to różnicy. Ja powiem tak, gra mi się fajnie, ale rzeczywiście mogło być lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...