Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pando Media Booster

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie to niewiem do czego służy, ale jest potrzebny do poprawnego działania gry. Chyba poprawia płynność gry itp.

Opublikowano

http://foxsys.blogspot.com/2011/10/what-is-pando-media-booster-pandoexe.html

Co prawda po angielsku, ale dużo wyjaśnia.

PMB jest zwykłym malware, który wykorzystuje 80% naszego łącza internetowego (Zazwyczaj).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Aha czyli mogę go w dupę odinstalować ? Bo domyślam się ze zainstalowało mi się to z LOL. I co najlepsze gre instalowałem na dysku D a to gówno an C sie wywaliło. Czyli na koniec mogę odinstalować to coś ?

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale mysle przyspiesza pobieranie gry. Mozesz to wywalic. Wejdz w panel sterowanie, tam znajdziesz pando media booster i zobacz co to jest.

Hmm... moze ja wlasnie przez ten program mialem lagi

;)

Opublikowano

Ja po usunięciu tego mam o wiele szybsze ładowanie przywoływacza do gry.

Wcześniej 100% to było 2min, teraz około 50s. Jeśli chodzi o Lagi, to nigdy nie miałem, więc nie wiem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja mam jeszcze pytanie. powiedzicie mi mam folder lol i w tym folderze są jeszcze 2 foldery i w tym jednym jest setup.exe czy ten folder z setup.exe moge usunac z kompa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...