Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Minecraft NO HAMACHI NO PREMIUM NO WL! Survival

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!!

Po 1 nie robię kolorowo bo to babskie zabobony i jest mi to obojętne czy to zrobię czy nie,bo raczej to nic nie da,tylko dzieci będą się chwalić rodzicom"patszcie jakom stronke znalazuem uadne kolorki i ja to szam robiuem!"

Ale wróćmy do tematu:

Zapraszam was na server survival.

Nie pomagam dzieciom i innym,którzy mówią "ej admin daj coś"

Więc od razu ostrzeam,że to jest survival.

Nie jest dużo pluginów,bo to jest survival a nie jakis adventure czy coś(nie znam się za bardzo na serverach itp itd więc nie wiem czy dobrze piszę)

W naszych planach będzie dużo pluginów,vip oraz server z craftserve(taki płatny za pieniądze z vipa)

Najpierw spróbuje ogarnąć z tym vipem wszystko

I proszę was,abyście mi powiedzieli jak zrobić,aby dostawało się na komę kasę,jak ktoś wyśle pieniądze za vipa.

Z vipem będzie jeden problem: wystarczy że ktoś zapłaci,od razu zyska przewagę nad innymi graczami... Ale ogarne to wszystko w swoim czasie :)

A teraz o serverze:

IP: 83.28.90.115

Moby,zwierzęta:ON

sloty:10

piekło: ON

No i to tyle...

Proszę o pisanie w komentarzach czy tam czym o tej kasie na kome,będę miał szansę na server lepszy.

DZIĘKUJĘ I ŻEGNAM!

PS: Będą frakcje będą,chce zrobić 2 frakcje i każda swoje miasto(nie będzie można zakładać swoich frakcji tylko te będą). Będą to Źli i Dobrzy(prosty człowiek proste nazwy)

Bez reklam fb

Opublikowano

Coś ip nie śmiga :)

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...