Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki z mikrofonem

EviLorDs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrych słuchawek z mikrofon w tym przedziale cenowym nie kupisz, a tym bardziej bezprzewodowych.

Kupuj te, i tak wszystkie w tej kategorii to jakieś no-name, nie ma różnicy co weźmiesz.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

ja tam polecam te słuchawki nie kosztują 50 zł czy 100 tylko już troszkę więcej ale moim zdanim warto uzbierać troche i się przez kilka lat nimi cieszyć

http://lookr.tv/player.php?id=2187

tylko jedynym minusem ich jest że tylko jest na usb wejście a nie spotkałem sie z przejściówką z usb na mini-jacka ale działają bez karty dźwiękowej

a co do tych twoich ofert za 20 zł nie kupisz dobrych słuchawek sam kiedyś i do 100 zł nie kupisz nic fajnego ale gadania na skype wystarczą a do grania to bym ich nie polecał

Opublikowano

Nie mówcie że nie kupie dobrych za 50zł, kupiłem rok temu słuchawy i gdy by nie to że często miałem je napięte i poobkręcane to by nadal działały ( były naprawdę dobre, grając było wszyściuśko słychać gdzie padają strzały, z kąt nadchodzi przeciwnik itp. ) a tak się kabel przerwał przy mini jacku :\ Dlatego teraz wolał bym bezprzewodowe,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...