Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące perków i broni.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące broni dla klasy SMG (skorpion/mfl/ak74u itd.) Jakie dodatki do nich polecacie i dla czego? + jakie perki i dlaczego.

Obecnie najdłużej grałem Ak74u ogólnie fajna broń ale czegoś jej brakowało. Dodatkiem do niej był tłumik. Potem próbowałem Skorpion akimbo, bardzo dobry ale walka nawet na średnie dystanse sprawiała duże problemy...

I teraz właśnie probuje PM63 zagrałem nią juz 1 TDM i ogólnie nie tak źle lecz strasznie mały magazynek. Dotake do niej-to że szybciej strzela nie wiem jak to dokladnie po PL jest :P Ale chyba wiecie o co mi chodzi. A atuty które używam to:

przeciwodłamkowy pro, ninja pro i steady aim pro to są chyba zwinne ręce ale nie jestem pewien. A za pistolet miałem cały czas pythona ale coś się nie sprawdził i teraz zaczne używać cz75 full auto. Teraz kolejne pytanie. Co polecacie zmienić? Jakiegoś perka? Lub może dodatek? A i mam jeszcze 1 pytanie co do tego steady aim'a opłaca się to używać przy smg? Czy lepiej by się np. sprawdził szybszy reload?

No wiem, wiem namotałem ale chyba zrozumiecie :D

Opublikowano

@refresh

I moze sprecyzuje moje pytanie.

Czym plecacie grac dla kasy SMG+jakie dodatki i perki i dlaczego...

A jak ktos chce to moze na tamte ;P

Opublikowano

ak74u + szybki ogień + zwinne rece + waga lekka + maraton = rlz.

Ta klasa jest nie do pokonania.

xxxxxxx

Opublikowano

Sam tak grałeś? :P A jeszcze mam 1 pytanie. Czy ta broń którą się odblokuje jak się kupi wszystkie SMG jest dobra? To jest chyba kiparis ale nie jestem pewien bo nie mam jej jeszcze :P

I jak możesz to nie zamykaj jeszcze bo chce zobaczyć co inni myślą :)

P.S. Zwinne ręce to, to że się szybko przeładowuje? ;P I dlaczego akurat te perki na bieganie? Po to żeby każdemu kose zasadzać? :P BO przecież są duże bardziej przydatniejsze perki jak przeciwodłamkowy albo ten że przez ściany można strzelać.

Opublikowano

ak74u + szybki ogień + zwinne rece + waga lekka + maraton = rlz.

Ta klasa jest nie do pokonania.

Wiesz ja wybieram inaczej

Do Ak74u najlepiej wybrać perki: Lekka waga, Maraton i Watażka

Dodatki Uchwyt i Szybki ogień

Broń drugorzędna Cz75 z powiększonym magazynkiem

Gram z takim zestawem bez przerwy i nie miałem nigdy zastrzeżeń szybkie przeładowanie nie jest aż tak potrzebne a jeśli pociski szybko schodzą zawsze można spróbować padlinożercy maraton przydatny do poruszania się po mapie w końcu od tego mamy pm a co do penetracji pocisku tu nie ma o czym gadać w końcu chcesz używać pm...

A co do ostatniej broni nie warto :P

Opublikowano

Ok dzieki. Jakby co to prosze wszystkich teraz o wypowiadanie się na temat tych broni:

Ak74u, Ak47, commando i tej ostatniej ze szturmowych. +perki i inne do nich. + dlaczego.

Dzieki! ;P

Opublikowano

Wiec o Ak74u juz sie wypowiedzialem co do reszty miedzy Ak47 i Commando nie ma wielkiej roznicy po prostu sprobuj oboma zagrac perki do nich najlepiej 1.Wojak prosciej o killstreak 2.Szybsze przeladowanie lub Doswiadczony (zwieksza penetracje pocisku nazw nie pamietam wiec...) 3. tu juz wedlug uznania ja zwykle biore haker'a

i ostatni karabin szturmowy G11 - prawie to samo co M16 z wyjatkiem dodatkow ktorymi sa luneta typu ACOG i zmienny zoom szczerze wole M16 z reflex ^_^

PS Przepraszam za brak polskich znakow za dlugo to trwa na telefonie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...