Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KaMeR1337 - złodziej ;)

TheOffspring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Została skradziona postac BM 68 lv. Zaciekawiło mnie to, że niby Injector od jego multihacka (najnowszego) był uruchamiany już po starcie systemu. Antywirus wielokrotnie alarmował (jak to w przypadku hackow), dlatego to ignorowałem. Ale mimo to wczoraj o godzinie 23.34 (sprawdzalem w IP logowan na mailu było wejscie na maila i to wtedy było "potwierdzanie zmiany" i kasacja maila ze zmianą. Na 100% jest to robota KaMeRa, bo działałem na nowiuśkim laptopie i ten multihack to była jedyna rzecz jaką ściągałem i uruchamiałem. I wy powiecie: ja uzywam juz długi czas i mi nie ukradł postaci. - No tak, bo gdyby okradł postacie Was wszystkich na raz, to straciłby "szacunek" i dalszą mozliwosc działania. Dlatego tak rzadko słyszy się o kradzieżach przez KaMeR mod. Obecnie czekam na odpowiedź od administracji poczty, na której mialem postac w sprawie przywrocenia usunietych wiadomosci, czyli zyskanie maila złodzieja. potem to juz sprawa prosta ;)

Pozdrawiam i troszke strzeżcie się poczynań ;)

Opublikowano

Napisane chaotycznie, ale ok.

Czyli uważasz, że to kamer Ci ukradł ? Masz, może system z neta tzw. mx itp... ? A podawałeś kiedykolwiek password ? A może wcześniej ktoś znał twoje pass i teraz ukradł ? Nie masz pewności, że to kamer, wiec...

moostick.jpg

by xamizo

Praca na forum nie jest godna mojego stopnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...