Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dobrze kupiłem?

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć po prawie 2 letniej przerwie gry na PL , wróciłem sobie na s10 no miałem parę kont i wylosowałem 2x kamyczki. Opyliłem je i miałem z tego 200kk . Kupiłem sobie za to , to :

http://imageshack.us/photo/my-images/4/nampc.png/

I teraz pytanie czy warto było sobie to kupić na start i czy opłacało się dać 200kk (podkreślam gram wp)

Gamus Duchowa +6 była za 400k to wzięłem , na dt sie przyda ;)

Opublikowano

Zdjęcie wygasło, wgraj na nowo.

/Już działa:>

YY szkoda że ma spalone sloty :> Tak to jest okej.

Duchowa zbroja? Po co Ci zanim wyexpisz ten 61lvl.. mogłeś za to kupić sobie jakąś broń.

Opublikowano

@up wyżywki nie zauważyłem (małe zdjęcie ) , ale myślę ze lepiej by było jednak wymienić za jakiegoś FMS'a i ta zbroje YY

Opublikowano

U nas tanieje aura już 20kk wyzywki są troche droższe +9 niz inne helmy ale zelka +9 za 40-60kk kupisz.Kamyki 100kk bodzie 10kk

Opublikowano

Zarób sobie 20kk kup bodzia i wal yy na +8 by sloty z pękniętymi kamieniami były puste wtedy będzie bardzo droga ;) .

Glupi pomysł przeciez jak mu spali to ma +6 a +6 juz mniej warta niz +7 ze spalonymi slotami, i tak przy okazji co za roznica spalone czy nie jak bedzie sellal i bedzie mial kasy to osbie na +8/9 zrobi i wystarczy... jak dla mnie to ogl. dobrze kupiles chociaz ja bym zamiast tej zbrojki duchowej kupil fms fajnego jakiegos albo chociac sr +15 : ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...