Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmik Jaki co gdzie jak xD

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dzisiaj pod wieczor doslownie 30 minut temu zachcialo mi sie zagrac w cod-a

wbijam na serwa i na poczatku jak zwykle staty wchodzily mi po 20-15 28-8 26-8 az w koncu

nadszedl ten czas gdy moj stary wylaczyl Laptopa i zaczale miec dobry ping xD

i zrobilem staty 38-0 Chcialbym filmik wrzucic na YT i tutaj pytanie do was wrzucic do niego jakoms muzyczke i niech sama gra

czy moze dodac moj komentarz glosowy ? co wy na to ? co lepiej wypadnie ?

PS Wczesniej nagrywajac demko Fraps dzielil mi demko na kilka osobnych czesci ktore trwaly po okolo 2 min i mialy wage okolo 4GB

czy on ma jakis limit wagowy czy co ?

PS2 Do filmiku zrobic jakies intro czy napisy na filmie dac ?

PS3 Nieumie robic intra xD

PS4 Czy moge jakos inaczej nagrac te demko i wrzucic do WMM czy nagrywanie frapsem to jedyna metoda ?

PS5 Za niepotrzeny spam nie na temat Raport

PS6 Kazdy Post na Temat Nagradzam Lajkiem

PS7 Dziekuje ;D

Opublikowano

To już zależy od ciebie, ja na twoim miejscu dałbym jakąś klimatyczną muzyczkę, zamiast komentarzu słownego.

O intro możesz poprosić w dziale FanArt, ale nie wiem czy dostaniesz szybko tego czego chciałeś.

Co do tych demek to nie mam pojęcia.

@ down

thx, a nie możesz przejść na chrome ? xD

Opublikowano

To już zależy od ciebie, ja na twoim miejscu dałbym jakąś klimatyczną muzyczkę, zamiast komentarzu słownego.

O intro możesz poprosić w dziale FanArt, ale nie wiem czy dostaniesz szybko tego czego chciałeś.

Co do tych demek to nie mam pojęcia.

do FanArt nie zagladam bo mi ten generator nie dziala... mam IE ...

Masz like

Opublikowano

wejdz w pliki gry i poszukaj plikow muzycznych wybierz pare i przycisz jej glosnosc tak aby bylo slychac odglosy z gry np. strzaly

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

wejdz w pliki gry i poszukaj plikow muzycznych wybierz pare i przycisz jej glosnosc tak aby bylo slychac odglosy z gry np. strzaly

Dobra fajnie ale jak wrzucic demko do WMM ? w folderze cod-a sa demka ale nie w tym formacie co trzeba...

Opublikowano

Przekonwertuj. Zapewne są programy lub sposoby na przekonwertowanie. Wujek Google Ci Pomoże ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...