Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Usunięcie gwiazdek ze (11 Carrera S SnowFlake

Kubaan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy można usunąć te latające wkoło auta płatki śniegu.. nie przemawiają do mnie.. jeżeli jedynym sposobem usunięcie bodykita, to czy ktoś wie jak auto później wygląda? Bo jak jakoś kaszaniaście to przeboleję ten śnieg:P

Opublikowano

Tam, gdzie tuningujesz auto częściami na końcu po lewej stronie jest okienko ,, różne" tam powinna być ta funkcja<choć nie musi>

Na 100% nie wiem, ponieważ tego auta nie mam, ale jeżeli gdzieś to ma być to tylko tam.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeśli zmienisz Naklejki albo bodykit'a to wtedy chyba te płatki śniegu znikną, Jeśli oczywiście się da bo czasem nie da się zmieniać bodykit'a ani naklejek jeśli samochód jest wypożyczony.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Wydaje mi się że właśnie w bodykicie są te płatki zawarte.. ale nie wiem jak to auto wygląda bez bodykita.. A jak go wykasuję nie będę mógł już go ponownie zainstalować..

Opublikowano

Przeciez mozesz wykasowac wszystko i wtedy bedziesz widzial jak wyglada, a nie musisz zapisywac zmian jak wychodzisz:P

Opublikowano

Ciezko bedzie xD juz jest to wpudowane tak jak kolega mowi skrypt zostal dodany i nie da sie tego zienic xD chyba ze skrypt zostanie usuniety kiedys tam to moze ci to zniknie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...