Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] YangOnline.c*a.** działa?

Feynful

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy ta oferta kupna yang na yangonline.cba.pl na Pandorze to działa? nie oszukają mnie, a jak tak to jaką mam szansę na oszustwo? i czy mogę coś z tym zrobić?

Według mnie nic nie zrobię bo chyba podatku vat od swojej działalności nie odprowadzają bo raczej nie mają z czego.. ;p ale nie wiem jak to jest ;) jeżeli ktoś wie coś o tym proszę doradzić! :D

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

Sądząc po mnie to założył to jakieś dzieciak znający html + php (podstawy). Chce wyłudzić kase. Ale jak byś kupił i by cię okradł to mógłbyś zgłosić że ma nielegalny serwis zarobkowy bez VAT"u ale nie jestem pewnien

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Przedmioty/yang sa dodawane na konto w przeciagu 15min.

Zalecane jest by nie byc online, podczas dodawania przedmiotow/yang.

Prosze o dokladnie wypelnienie, pol na stronie gdyż beda one potrzebne do wypelnianie skryptu.

Jakiegoż skryptu ? Oszust na 100% jak on ci doda kase albo itemy na postac przez skrypt ?!?!

OndteAw.png
Opublikowano

NIE KUPOWAĆ! KOLEGA PRZED CHWILĄ SPRÓBOWAŁ!

Kolega próbując, dostał maila od tego typka że potrzebuje hasła bo skrypt nie może działać. Musi zrobić to ręcznie, kolega nie podał napisał, że zgłosi jego nielegalną działalność, koleś odparł że on da nawet więcej, po tej wiadomości kolega się spytał czy da mu 2x tyle yangów co chce, on nie odpisał!

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...