Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Super Elite Moderator

DjSkOrPiOn88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko co to jest ku*wa ze elite jak ci za dobrze idzie to kick ...

Gram 20 rund dziennie i 17 to kick by elite modeator.. mozna przed tym jakoś się ustrzec ?

//zakaz przeklinania na forum

sygna2.png
Opublikowano

Niestety musisz się przyzwyczaić. Jak grałem legit to też mnie to wkurwiało. Taki jebany dzieciak kupi Elite i kickuj jeżeli grasz za dobrze: "bo przećjesz on ma czyty". Dlatego moim hobby jest wbijanie do lobby gdzie jest elite i crashowanie gry po kilka razy. Polecam świetna zabawa! Jedynym sposobem żeby sie ustrzec jest granie z jakimś kumplem, możesz też nagrywać gry i starać się o bana dla delikwenta, który Cię zkickował (powód: Elite Abuse)

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Gdzie prefiks ?

I po co takie beznadziejne pytanie.

Zgadzam się elite moderator to nie którzy nobby kikują za nic albo jak im coś zrobisz.

Opublikowano

Na Platinum noobki kickają na QR na byle co, sfraguję elite moderatora i kick, jak zmienię kompa na lepszego to będę grał na frapsie i raportował noobów^^.

Opublikowano

Mam pytanko co to jest kurwa ze elite jak ci za dobrze idzie to kick ...

Gram 20 rund dziennie i 17 to kick by elite modeator.. mozna przed tym jakoś się ustrzec ?

Graj ze swoim klanem S&D na Victor, rzadko dostaniesz tam kick-a..

Albo nie graj tam gdzie jest elita, proste...

76561198090890807.png

Opublikowano

Niektórzy hejtują innych za dobre umiejętności w grze.

Za dobrze grasz = kick by Elite Moderator.

Nic na to nie poradzisz, tak jest, było, i będzie.

Opublikowano

Graj na roomach gdzie nie ma elite. Albo kup sobie vip hacka od infinity ( niewykrywalny) i super kick na elite.

@edit Najgorsze jest to że jak jakiś csm5 napisze na chacie ze mineshootujesz a to ktoś inny zrobił i masz prze*ebane.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Graj z MAJ+ oni raczej nie kickują za nic jak wbiejsz do jakiegos NX kida który ma super elite moda z rangą np SFC to kicka wszystkich jak leci.

Nie da sie przed tym ustrzec niestety lepiej grać z tymi co mają elite na perma mają wprawe już .

Zawsze można reporta cyknąć ;)

@zav Są tacy którzy przestrzegają zasad a i tak ich kickną ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

1. Jezeli nazwa rooma jest 2lt + a masz mniejszy lvl to nawet nie masz tam po co wchodzic.

2. Nie wchodz do pokoju gdzie elite ma duzy lvl a reszta maly bo on segreguje slabych aby dobrze grac.

3. Szukaj rooma o nazwie "fair elite".

4. Jeżeli znaczek elite jest zielony to mozesz tam grac, mala szansa ze kicknie.

5. Jeżeli znaczek elite jest pomaranczowy to znaczy ze nie mozesz sie tam czuc bezpieczny. Lecz moze ten elite pierwszy raz go ma wiec nie odrazu oznacza to ze kicka koko popadnie

6. Jeżeli znaczek jest czerwony to nie wchodz.

beznazwygr.png

Opublikowano

Dawaj tam ze mną zagraj ja mam SEM i nie kickuje bez powodu, ogólnie nie kikuje wcale kupiłam żeby mnie nie kikali ;] Jak masz skilla to tym lepiej, napisz mi tu na pw i się zgadamy :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nic nie zrobisz jak trafisz na jakiś lamusów ,którzy w ostatniej rundzie kickają.Musisz się przyzwyczaić a najlepiej to nie graj na elite i już.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Od wprowadzenia EM jest tak zawsze . Nexon miał wtedy dobre intencje by szybko pozbyć się hackerów , ale niedługo po tym był anti-kick ^^ .

Ogółem ja kicka dostaję prawie zawsze . Gram na main z k/d 1.79 , to mam za duże kd , kick . Gram na koncie starego , k/d 0.91 , jestem za dobry (2lt5) żeby tak grać na takie kd , kick .

To się nigdy nie skończy .

Opublikowano

Nic nie zrobisz jak trafisz na jakiś lamusów ,którzy w ostatniej rundzie kickają.Musisz się przyzwyczaić a najlepiej to nie graj na elite i już.

Nie da się kickać w ostatnich rundach jak ma sie Elite Lub SE. Na Qr to np od 7 rundy do 9 nie może cię kicknąć zaden Elite i zaden SE.

i to jest minus byciem elite bo np ja kickalem jak byłem elite mine shooterow i w 7 rundzie sie all zbuntowali i se rozpierdalali miny nawzajem ;D

Opublikowano

Najlepiej dołącz do clanu gdzie nie ma powerlevelingu i uczciwie grają wszystkie tryby gry

od QR do elimków :) napewno zawsze znajdzie się ktoś kto ma elitkę i zakładacie swój room

gdzie na 99% od clanowicza kika nie dostaniesz ;) porozumiewając się na ts czasem można

uniknąć bana jeśli taką wątpliwość dopuszczacie do głowy!

sygnayr.png
Opublikowano

Jeżeli koniecznie chcesz grać z SEM czy też EM, bo zapewne więcej votów łapiesz w zwykłym roomie jeśli dobrze grasz, to:

- Stosuj się do zasad moderatora rooma. Czyli jak masz w nazwie rooma "2lt+" a takiego nie masz, to tam nie wbijasz. Mówi: no flame, no claymore czy coś to też nie używaj a jeśli tego chcesz to szukaj innego rooma.

- elitek musi mieć kolorek "zielony", jeśli jest pomarańczowy to nie warto tam wbijać.

- nie pakuj się na początki gry, bo większa szansa, że elitek się na Ciebie wkurzy i kick.

- Nie wbijaj do roomów, gdzie moderator gra z kumplami z clanu, i jest to widoczne, najlepiej wbić do roomów gdzie jest on sam/z jednym kumplem, ale bez clanu, no i nie ma w roomie też innych clanów z większą ilością graczy, bo co kilka głów to nie jedna, zwiększają twoje szanse na kicka poprzez pisanie elitkowi, że hackujesz czy coś.

- Unikaj miejsc częściej zaludnionych w grze, np. na QR na Overdose. Niektórzy mocno płaczą jak im miny ktoś rozwali, a jeśli jesteś w pobliżu często wina może spaść na Ciebie..

- Możesz też ograniczać się do "końcówki", czyli momentu w którym moderator już nie może kickać, np. od 8 rundy QR możesz już szaleć, od 120 killi na eli też, chociaż to odbija się na kd kilkoma killami więc raczej nie polecam.

- "Thank you", "Nice" czyli sposób jak zaprzyjaźnić się z elitkiem. Możesz mu dziękować za wszystko co zrobi dobrze (i nie dobrze), a także ty możesz mu pomagać zamiast blokować czy coś, ale jest to marny sposób.

- Trzymać się w roomach z dala od elite, czyli nie wchodzić mu w drogę, bo jak zabierzesz mu kilka killi to może się trochę wkurzyć, a jak padnie do tego przez Cb to gwarantowany kick.

Ale się rozpisałem, mam nadzieje, że cokolwiek tu pomoże:P

Opublikowano

- elitek musi mieć kolorek "zielony", jeśli jest pomarańczowy to nie warto tam wbijać.

Rozumiem, na pomarańczowy i czerwony mamy nie wchodzić... ale niby czemu?? Zapewnie wielu z was zauważyło, że większość osób ma innych w dupie i jak elite kogoś kicknie to tak czy siak klikają f5 >.>. Moja rada to wejście do roomu gdzie znajduje się dużo osób z rangą ltc+, ponieważ zazwyczaj są bardziej obeznani w grze i zwracają uwagę na to co się dzieje.

Opublikowano

Jeśli kickają cię za nic możesz nagrać i dostanie bana za powerlvl.

Ahh... +5% :) Zakaz przeklinania

Opublikowano

No co za problem, ty zrób swój server i nikt Cie nie bedzie kick'a

A jak nie to graj klanówki.. Bo tam cie nikt nie kick'nie

No i ostatni sposób : Graj na serverach gdzie zaczynają dopiero gre, masz pewność, że Cie od razu nie kick'ną

Specjalista
Opublikowano

hmmm no niestety małe lvlle które nie mają elite na perma mają spory problem bo grając bez elite jest duże prawdopodobieństwo że typek na lifetakkerze lub telekillu bedzie lecial i nikt go nie kicknie, a jeżeli grasz z elite to łatwo dostać kicka

chociaż jak masz wyższy lvl to wbijasz na bombing runa z wyższymi lvllami i jak przestrzegasz zasad to nikt Cie nie kicknie

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...