Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powinno się zacinać?

MassKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewne pytanie do Was. Czy na Enemy Territory powinna mi się ciąć na laptopie o parametrach:

Komputer: ACPI x64-based pc

Karta graficzna: Mobile intel r 4 series express chipset family

Procesor: Pentium r dual-core cpu t4300 2.10ghz

Pamięć ram: 3gb

Chyba tyle wystarczy. ET tnie mi się na mapkach takich jak oasis itp.. Może to wina cfg albo parametry do dupy :)

Opublikowano

Nie powinno się zacinać, chyba że masz za dobry komputer -,-

Masz ustawione poprawnie komendy ?

Wpisz w konsoli:

/cl_maxpackets 100

/com_maxfps 125

/rate 25000

Jeśli po wpisaniu tego w.w. nadal będą warpy (ściny) to wpisz to samo tylko wartości 75, 75 13000 (kolejność taka jak wyżej).

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zintegrowana karta graficzna ma bardzo słabą wydajność, wejdź do gry i w konsoli wpisz:

/cg_drawfps 1

Pojawi Ci się na ekranie ilość fps'ów, wejdź na jakąś mapkę i podaj ile masz tych FPS.

Możesz spróbować zaktualizować sterowniki karty graf. ale wątpię, że coś da.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Tylko w tej grze tak masz? To musi być przez karte graficzną, zintegrowane niestety mają cienkie osiągi.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

ja bym proponował zrobić porządki na dysku.. też mam lapka, parametry trochę lepsze i wszystko mi zcinało nie miłosiernie, w końcu się zebrałem, poświęciłem kilka godzin i po uporządkowałem wszystko, defragmentacje i takie duperele i śmiga : >

Być zajebistym...

Opublikowano

Da się zmienić w laptopie kartę zintegrowaną? Jeżeli tak to nie wiem czy się opłaca ,ponieważ nie wiem czy resztę sprzętu który Wam napisałem jest "przyzwoity" do gier.

Opublikowano

Da się wymienić, nie wiem czy we wszystkich modelach, ale we większości się da

Być zajebistym...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dałem zgodność win xp i fps poszło w górę o 2-3, zawsze już coś np: na supply, delivery, tc base,cean2(chociaż nie zawsze),school,goldrush(tak około na goldzie od 40 do 80fps),Adlerneset , mam całkiem przyzwoity fps da się jeszcze grać, ale na np: oasis, Radar, Fueldump, Battery, Axis lab itp jest nadal fps od 10 do 35 max... a chciałbym zagrać jeszcze na tych mapkach w mojej "karierze" ET ;/ Macie jeszcze jakieś pomysły?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...