Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] l8a51

konrad201370

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem l8a51 i w itemshopie przez przypadek dalem in-use.

I jak wchodze na warrock.net/reedemcode/code to pisze ze uzywam wtf?? prosze o pomoc

<<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika

Opublikowano

Kupiłeś tą broń czy co?

Bo jeśli tak to powinna być już w grze --> wchodzisz do IS i tam ustawiasz ją w postaci, a jak przez warrock.net/code to tam powinien być kod który wklejasz co "CODE: " i klikasz ACTIVATE CODE :)

@ Edit Napisz czy ją kupiłeś czy co? :D

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Miałeś tę broń w itemshopie? Kliknałeś IN-USE ? Czyli ją zdjęłeś ze slota, wciśnij USE i będziesz miał

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

ja dalem przez przypadek delete co zroic tera :/

Jak nacisłeś "Delete" No to już nie odzyskasz tej broni bo ją "Usunołeś" z Item Shopu i teraz tylko masz dwa wyjścia

1.Kupić jeszcze raz broń

2.Nie Kupywać Wogóle broni

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

bo mam kod naniom ale nie moge aktywowac noi jeszcze się zastanawiałem aby napisać do g1 aby mi jom aktywowywali albo coś :/

top mam kod na tom bron tylko jak wpisuje to mi wyskakuje okienko po angielsku ze mam już tom bron w urzywaniu :/

Opublikowano

Broni juz Ci na pewno nie przywroca, nawet jak napiszesz do G1,

I od kiedy jest promocod na L85A1? Chyba raczej Ci chodzilo na AW50F CX STORM albo XM8.

I jezeli aktywowales ta bron, usunales i chcesz znowu ja aktywowac, to raczej tak nie mozna.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No bo nie można aktywować drugi raz tego samego kodu,dla komputera to ty juz go aktywowales i koniec,a ze usunoles to juz nic z tym nie zrobisz

Opublikowano

Niech zgadnę miałeś kod na nią na 7 dni co nie ? To one działały tylko do końca roku 2011 i można było aktywować tylko 1 na konto.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@rodmanpl z twojej wypowiedzi wynika, że jeden kod przypada na jedno IP. TAK NIE JEST ! Kod jest jednorazowego użytku, klikając USE lub wklejając CODE, po wyświetleniu komunikatu, że Kod Aktywowany musisz liczyć się z tym że licznik ruszył.

@topic Co do delete broni to kaput, nie ma odwrotu.

btw. Ciężko przez pomyłkę usunąć broń, nawet nie znając podstaw angla ;p

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

@Up: Może omksnęłą mu się myszka, lub coś, no ale nie wywala przypadkiem okna z potwierdzeniem?? No cóż. Broń usunąłeś, kodu ponownie nie aktywujesz, ticket Ci nie pomoże. Pech - tyle w temacie ;)

Opublikowano

Czyli z tego wynika że musiałbym kupić l8a51 za g1 i wtedy dostane jom tak ?

Opublikowano

Nie wiem czy robią to specjalnie czy nie, że za zakup jakieś broni dostaję się ten 5 slot. Ale wiedz, że nie potrwa to wiecznie - tak jak było to z winchesterem...

Tak dokładnie. Zawsze sądze, że przycisk "DELETE" jest nie potrzebny i dodatkowo sprawia, że k1 na tym zarabia ;d

Nie koniecznie. W ekwipunku możesz mieć jakąś maksymalnie określoną liczbę rzeczy, po której osiągnięciu nie można kupować więcej broni. I jeżeli ktoś jest tak "dziany" że nie może kupić następnej rzeczy lub jakaś broń wygasa mu za parę dni a chce nabyć nową na pewno skorzysta z tego przycisku.

32354141673387527780.png

Opublikowano
Czyli z tego wynika że musiałbym kupić l8a51 za g1 i wtedy dostane jom tak ?

Tak. Tylko ponowny zakup tutaj Ci pomoże ;)

Opublikowano

@Up: Co mu da ticket?? Nie ma dowodów na to że posiadał tą broń. Po prostu głupota ludzka nie zna granic, jeśli kliknął DELETE i potwierdził. Oni się nawet tego nie ruszą. Kase dostali i mają to gdzieś. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...