Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Lee sin

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grac lee sinem ? wiem ze to pytanie troche glupie ale nie wiem jak nim grac kompletnie lamie , co pojade kogos z tego q skilla tym butem to mam deda wgl nie da sie atakowac tym lee sinem.

Opublikowano

Lee Sin (moim zdaniem) jest jedną z najtrudniejszych postaci. Radzę ci nim trochę pograć i nie przejmować się, że ci nie idzie, bo do ogarnięcia postaci potrzeba czasu. Najlepiej po wbiciu 6lvl'a próbować przeciwnika wkopać w swoją wieżę za pomocą ulti. Nie polecam ci bardzo agresywnej gry z początku. Rób najlepiej tak: użyj całego Q (ta kula i kopniak) na przeciwniku, a następnie za pomocą W przeskocz do swojego miniona, żeby nie tracić HP.

7m9a.png

Opublikowano

To ich nie słuchaj. Ja gram głównie na lane i bardzo dobrze się gra. Oczywiście co jakiś czas pójdę po red/blue buffa, ale tak każdy robi, bo komu się nie przyda slow przy uderzeniu albo mana+CD? Możliwe, że się mylę, ale takie jest moje zdanie.

7m9a.png

Opublikowano

lee sin nie jest trudna postacia ale tez nie jest banalna. trzeba wiedziec kiedy co i jak uzywac. malo gralem lee (dzisiaj kupilem :P) ale powoli ogarniam. pamietaj zeby uzywac ulti z glowa , tak samo jak Q zeby czasem sie nie rzucic na cala druzyne :P poczytaj pare buildow , potrenuj z botami a sie nauczysz

Opublikowano

Najtrudniejsza postać? Chyba najłatwiejsza. Jedyne co trzeba wiedzieć to jak wykorzystać pasyw + celność z Q. Lee Sin to w chuj postać OP i chyba każdy to wie, jak złoży warmoga, atme to już można pisać gg jeżeli reszta teamu nie feed'uje. Nigdy nie miałem problemu z tą postacią, a w zasadzie ze wszystkich jakie mam to tą mi się najłatwiej gra.

Opublikowano

Najtrudniejsza postać? Chyba najłatwiejsza. Jedyne co trzeba wiedzieć to jak wykorzystać pasyw + celność z Q. Lee Sin to w chuj postać OP i chyba każdy to wie, jak złoży warmoga, atme to już można pisać gg jeżeli reszta teamu nie feed'uje. Nigdy nie miałem problemu z tą postacią, a w zasadzie ze wszystkich jakie mam to tą mi się najłatwiej gra.

Najłatwiejsza. OMG!! Życzę powodzenia.

Sporo gram Lee sin'em na rankedach nie zbanują to niszczę system. Moim zdaniem to najlepszy Ganker w grze. Trzeba nieźle ogarniać żeby umieć nim grać, wiedzieć co i na kogo użyć. Na 1 vs 1 jest całkiem nieźly. Robisz 2xQ ,W, 2xE, W i dobijasz ultem. Tylko trzeba uważać z tym ultem żeby nie pomóc przeciwnikowi uciec.

Opublikowano

Najłatwiejsza. OMG!! Życzę powodzenia.

Sporo gram Lee sin'em na rankedach nie zbanują to niszczę system. Moim zdaniem to najlepszy Ganker w grze. Trzeba nieźle ogarniać żeby umieć nim grać, wiedzieć co i na kogo użyć. Na 1 vs 1 jest całkiem nieźly. Robisz 2xQ ,W, 2xE, W i dobijasz ultem. Tylko trzeba uważać z tym ultem żeby nie pomóc przeciwnikowi uciec.

Jeżeli dla Ciebie to nie jest najłatwiejsza to ja nie wiem jaka jest. Według mnie są trudniejsze od Lee Sin'a, np. Eve, która z początku ma kijowe dmg i ma 2x gorzej niż Twitch, który może sobie strzelać z daleka i nawet oracle nie dużo pomoże, aby go zabić. Wracając do Lee, nigdy z nim nie miałem problemów, przy dobrej drużynie zawsze wchodziły dobre ganki, a łatwo się nim gra, bo nadal ma wielki DMG, z czego dochodzi tarcza. Teraz dużo ludzi kupi Lee, bo jest na promocji, według mnie nie powinno go być. Dlaczego? Wiele osób go będzie wybierać, a nie mają o nim w ogóle pojęcia, pewnie będą go testować na normalnych grach co będzie tragedią.

Opublikowano

Lee Sin Sooooooo OP! Jest moim meine. Mam nawet skina do niego acolite; ) TYM SIE NIE DA LAMIC. PASSYW + SKILLE + ENERGIA = OP.

JUNGLA BANALNA NA 2LvL juz gankuje z redem :))

Gdyby ktos mial jakies pytania zapraszam na pw

Opublikowano

Jeżeli dla Ciebie to nie jest najłatwiejsza to ja nie wiem jaka jest. Według mnie są trudniejsze od Lee Sin'a, np. Eve, która z początku ma kijowe dmg i ma 2x gorzej niż Twitch, który może sobie strzelać z daleka i nawet oracle nie dużo pomoże, aby go zabić. Wracając do Lee, nigdy z nim nie miałem problemów, przy dobrej drużynie zawsze wchodziły dobre ganki, a łatwo się nim gra, bo nadal ma wielki DMG, z czego dochodzi tarcza. Teraz dużo ludzi kupi Lee, bo jest na promocji, według mnie nie powinno go być. Dlaczego? Wiele osób go będzie wybierać, a nie mają o nim w ogóle pojęcia, pewnie będą go testować na normalnych grach co będzie tragedią.

Lee nie jest najłatwiejszą postacią =.=. Po użyciu 3 skilli kończy się energia, więc musisz ogarnąć pasyw i przekładać skille z autoatakiem. Pograj se trynda i zobacz co to znaczy łatwa postać

Opublikowano

Dokładnie, to nie jest trudna postać <lulz>.

Cały klucz do lee sina polega na trafieniu Sonic Wavem (Q) czyli skillshotem co dla newbie może być trudne i tyle w tej sprawie.

Sonic Wave, 2x autoattack, E, 2x autoattack itd.

ALE TRUDNE !

Opublikowano

Lee, tymczasowo jest moim mainem, więc się wypowiem. Wygląda to tak, postać ta, jest wyjątkowo mocna, i nie wiem czemu na 1 vs 1 cie rozwalają... Ja z reguły miotam nawet fajty 2 vs 1. Tak, lee to jungler, natomiast nie straszny mu solo top ;) Po prostu zagraj to zasrane 10 gierek, ja grając wcześniej kennenem, miałem ogarniętego skill shota, więc nie było problemu. 3 gierki i już śmigałem. Build? Prosze bardzo:

1. Latarnia

2. Merce

3. TB-jak ogarniasz Warmog-jak idzie średnio

4. Atma-jak miałeś w pk 3 Warmoga Warmog-jak miałeś w pk 3 TB

5. Atma(w przypadku warmoga w pk 4) I tutaj możesz np. maleta.

I tu przeważnie kończy sie gra :)

Pozdro licze na lubka.

A tak btw, @UP jak lee nie jest trudny, to ty chyba z botami nim grałeś...

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

statylee.png

Dzisiejsze staty lee sinem , arranged team 30 lvl'e .

Lee sin to trafione Q następnie E i ofiara nie ma 3/4 hp . Ult trzeba się nauczyć używać . Escape system W .

PS. Te staty były na bot ad carry z sionem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...