Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błą podczas uruchomiania gry SuperMeatBoy

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze gdy odpalam gre mam taki błąd an error has occurred and a mini-dump (hehe) has been sent to team meat.We''ll fix this ASAP sorry about this ... O co kaman ... ?

. .

Opublikowano

Grę kupiłeś czy ściągnełeś?

Jeśli pobrałeś ją z jakiegoś forum lub coś w ten deseń to nie będzie ci działać.Jeśli kupiłeś na steam lub gdzie indziej to bardzo mi przykro, ale ci nie pomogę bo nie wiem.

Opublikowano

Kolego ten błąd wyskakuje tylko jak jest pirat :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ta kur.. sąsiad ściągnoł z chomiikuj.pl ii mu chodzi normalnioe i mi zgrał na pendrive i z orginalem i z piratem mam ten błąd ... Spełniam wymagania gry

. .

Opublikowano

też posiadam tą gre. Z tego co wiem gra jest tylko na steamie. Więc prawym na steamie w bibliotece gier na gre SMB właściwości zakładka pliki lokalne a następnie sprawdź spójność plików gry. Jeżeli coś będzie nie tak to steam sam pobierze brakujące elementy gry.

Opublikowano

......... Jacy idioci są na tym forum ... przedwoniłem do gościa że potrzebuję tą gre natychmiast więc wpłaciłem podałem email i wysłał ..

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...