Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Postać uwięziona w ziemi...

michal6700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaczynam Grę na Metin2 PL

Mam problem otóż zainstalowałem takie "programy" jak :

Metin2 PC Files mod v3

oraz

Dmg Hack by Artent

I odpalam metina przez ten Metin2 PC Files mod v3, loguje się i po logowaniu moja postać jest do pasa uwięziona w ziemi...

Co zrobiłem nie tak, jak to naprawić, dodam że nie dodawałem żadnego obejścia HS ani innych botów.

Czego mi brak i jak zrobić to do porządku

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Przy

Dmg Hack by Artent są chyba 2 pliki PC i PC2 każdy plik odpowiada za 4 postacie 2 facetów i 2 kobiety najprawdopodobniej brakuje 1 z plików i nie wykrywa ich Ci

Opublikowano

ściągłem ten hack i nie podmieniałem sam żadnych plików bo wszystko "podobno" robił za mnie instalator.

Więc co zrobić żeby to działało?

Aha, i jak poznam czy hack działa? będe mieć jakieś menu w oknie gry w który, będę mógł wybrać pomnożenie dmg??

Opublikowano

po prostu będziesz widzieć (np. raz uderzysz moba i zobaczysz że leci ci np. x ilości obrażeń) powinno być tak np. dmg 3x na miecze uderzasz potworka i widzisz na ekranie 1000 , 1000 ,1000

If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Opublikowano

czyli nie ma żadnego dmg hacka ( tylko na Hity ) który działałby na PL??

Jeśli owy hack istnieje i działa na PL to bardzo proszę o linka

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmm kamer moda masz ?

Polecam zrobić tak reinstall metka potem blok hs najlepiej tym

http://misiekantos253.pl.tl/Metin2-HackShield-Bypass.htm

Po zablokowaniu logów itd. pobierz:

misiekantos253.pl.tl/Metin2-PC-Files-Mod.htm

oraz fix do niego (jest na stronce)

Po czym spróbuj wrzucić hacka i odpalaj przez obejście.

Nie wiem czy pomoże mi na takich plikach chodzi prawie każdy bot. Jak nie będzie działać spróbuj z kamer modem.

Opublikowano

po instalowaniu files moda wyskakiwał mi błąd z plik/Index... ;/

Czy po zablokowaniu Hack Shielda nie będzie się to pojawiać??

A i jeszcze jak wybieram pliki PC i PC2 żeby je włączyć, każe mi zrestartować klienta, więc robie to ale nie jest to widoczne że się zapisało czy coś...

Opublikowano

Spróbuj najpierw zablokować, a potem wrzucać.

Co do zapisu, tak to się zapisuje. Możesz je włączyć ręcznie przez plik mod_config.cfg

Opublikowano

No więc tak, pobrałem zablokowany folder, wywaliłem wszystko z hackshielda, wrzuciłem ten pobrany.

Zainstalowałem Files Mod i FIX do niego, z DMG hacka podanego przez Antixa, wrzuciłem pliki - pack, New Starter, HsUserUtil

Odpaliłem grę, dałem Pliki PC on, Pliki PC off, włączyłem od nowa grę i po zalogowaniu się przez PC Files Mod Starter oraz New Starter miałem postać wbitą w ziemie...

Co więc nie tak?;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...