Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem z instalacją

sebosebosca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem pobrałem klienta 1,2 GB z oficjalnej strony last chaos mimo, że pobrało się 1,2 GB to nie wiem czemu pisze, że Last Chaos Setup PL ma 866MB

no i teraz jak instaluje grę i gdy instalacja dochodzi mniej więcej do środka przestaje się instalować i za pół godziny wyskakuje mi, że instalacja przestała działać pisałem już do supportu gamigo, ale znając życie odezwą się po 2-3 tygodniach więc proszę od was o jak najszybszą pomoc. (Błagam tylko nie mówcie, że będę musiał znowu pobierać, bo pobierałem dość długo)

post-389044-0-33140300-1325247048_thumb.png

Opublikowano

No wiec tak. Wrzuc wszystko na Pena sporoboj zainstalowac na innym kompie jesli to nie pomoze sciagnij od nowa. Moze tez wymusic instalacje w panelu komend.

titan.jpg
Opublikowano

Na innym forum powiedziano mi, że na oficjalnej stronie last chaos mają problemy z linkami dlatego mi podobno nie chce się zainstalować czy mógł by ktoś mi podać link do prawidłowo działającego last chaos?

// nie pisz posta pod postem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...