Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] z EditWorld <Wielki_Brat> ||||||| Problem z minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

]Mam dwa pytania dotyczace mojego prywatnego serwera Minecraft:

1.Mam na swoim serwerze pluginy i działają sprawnie lecz WorldEdit nie.Otóż gdy dodałem do pluginow WorldEdit po kilku sekundach od wejscia na serwer jest napis <wielki_brat>wordlsave i serwer sie crashuje. Nie mogę usunąć WorldEdit ponieważ jest mi on niezbędny ale jak zostawić ten plugin ale usunąć ten błąd?

[2.Mam nowiutki komp bardzo dobry ale mam problem z Mine.Gdy wchodze na serwer gdzie jest duzo budynkow i ludzi to po 30 s od wejscia na serwer zaczyna mi tak lagowac ze trzeba go wylaczyc. Podobna sprawa gdy sciagnalem mapke i wgralem na single player (byla to wielka a nawet olbrzymia wioska) i gralem to po 30 s od wejscia zaczelo lagowac tak ze musialem wyjsc ze Minecraft. Ale jak robilem ten moj serwer i bylem sam na mapce i nawet zadnego budynku to moglem grac 24/7 bez zadnego laga. O co chodzi? ;[ ]<wielki_brat>

Opublikowano

Może masz za mało ramu, dodaj więcej

http://www.mpcforum.pl/topic/305031-jak-dodac-wiecej-ramu-na-serwer/

Jak nie pomoże to wgraj jeszcze raz plugin

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...