Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Captha jak nie mieć?

damianwwdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Słyszałem ze jest jakis tut jak nie miec captha? Czy mozecie mi stronke do niego podac? Albo wytłumaczyc na czym to polega.?

PS. tak uzywalem szukajki ale nie pomogla ;/

Opublikowano

Ja nie grałem przez miecha i znikła, ale jak zacząłem bocić to po jakichś 2 tygodniach wyskoczyła, a za dwa dni ban...

A jak chcesz, żeby Ci przepisywało captche to użyj jakiegoś serwisu np.

deathbycaptcha.com/user/login

captchatrader.com

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

A jeśli na captchatrader robie to earn credits i przepisuje to coś za to musze potem płacić??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up.Tak podajesz loginy w kbot cc

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

ja słyszałem , że kolega ode mnie z klanu bocił non stop przez 2 tygodnie na alienach i przestały mu wyskakiwać kody captacha.. wiec myślę , że możesz tego spróbować a jak nie chce Ci się czekać 2tygodnie to nie ma innego sposobu jak wykupić kredyty tak jak kolega wyżej mówił..

Opublikowano

Najlepiej przesiadaj się. Boxy/Alieny , zmiana mapy , wrota itd. A jeśli wiesz bocisz na samuiteńkich boxach to nie dziw że captcha wyskakuje.

Opublikowano

Niektórzy mówili, że po kupnie premki czy tam podwajacza stracili captche.

U mnie jeden dzień bez zbierania boxów (same alieny) i z 10 captcha/h zrobiło się tylko 7

Opublikowano

@UP ja alienki bilem non stop przez 2 tygodnie :D ale jak dzis kupilem podwajacz,zbieralem boxy i mialem capthe to wyklikiwalem energie i zmienialem mape bocenia i z 20/h! spadlo na 5/h captha :)

Opublikowano

mi wyskakiwały co 5min.. kupiłem podwajacz i nie wyskakują :P

Nic dziwnego. BugPoint nie ma zamiaru przeszkadzać graczom którzy są dla nich wpływowi , badz byli. Dla tych dusigroszów nawet sms to już coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...