Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Boty Do Zielone Imperium...

kamil2132121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania cheata do zieloneimperium wpisujesz w bocie ile chcesz np marchewek i bot to ci daje jeśli chcesz posiadać takiego bota wyśli darmowego sms w zwrotnym sms dostaniesz link do cheata w treści darmowego sms wpisz: UPJ w8405335

uwaga koniecznie napisz DRUKOWANYMI LITERAMI i nie zapomnij o spacji !!! na numer : 7668

pamietaj sms jest za 0zł czyli za darmo !!!!!

Opublikowano

Na stronie

http://zieloneimperium.byethost2.com/

Umieszczę całkiem darmowe boty do zielonego imperium. Najlepszy z nich napisany jest w PHP ni wymaga włączania przeglądarki! wszystko dzieje się automatycznie. Jest NIEWYKRYWALNY!

Gdy się nudzisz możesz pograć w gry na przeglądarkę takie jak Drakensang online :)

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania cheata do zieloneimperium wpisujesz w bocie ile chcesz np marchewek i bot to ci daje jeśli chcesz posiadać takiego bota wyśli darmowego sms w zwrotnym sms dostaniesz link do cheata w treści darmowego sms wpisz: UPJ w8405335

uwaga koniecznie napisz DRUKOWANYMI LITERAMI i nie zapomnij o spacji !!! na numer : 7668

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania cheata do zieloneimperium jak działa cheat : włańczasz cheata i masz w nim takie opcje : ile chcezs dostać punktuw np 100000 i bot przesyła to na twoje konto jest jeszzce jedna opcja bot daje ci kase np chcesz 100000000 ale niemasz jak zarobić wystarczy włończyć bota i wpisać ile chcesz jej mieć Bot jest nie wykrywalny jeśli chcesz posiadać takiego bota wyśli darmowego sms w zwrotnym sms dostaniesz link do cheata w treści darmowego sms wpisz: UPJ w8405335

Opublikowano
Witam mam do zaoferowania cheata do zieloneimperium jak działa cheat : włańczasz cheata i masz w nim takie opcje : ile chcezs dostać punktuw np 100000 i bot przesyła to na twoje konto jest jeszzce jedna opcja bot daje ci kase np chcesz 100000000 ale niemasz jak zarobić wystarczy włończyć bota i wpisać ile chcesz jej mieć Bot jest nie wykrywalny jeśli chcesz posiadać takiego bota wyśli darmowego sms w zwrotnym sms dostaniesz link do cheata w treści darmowego sms wpisz: UPJ w8405335

Łżesz pajacu.

Opublikowano
Na stronie

http://zieloneimperium.byethost2.com/

Umieszczę całkiem darmowe boty do zielonego imperium. Najlepszy z nich napisany jest w PHP ni wymaga włączania przeglądarki! wszystko dzieje się automatycznie. Jest NIEWYKRYWALNY!

Prawdziwy BOT udaje użytkownika. Programy w PHP nie mają szans w 100% udawać go, ponieważ cała logika zaszyta jest w JavaScrpcie na stronie gry. JavaScript zmienia się co jakiś czas, zmieniają się też komendy/rozkazy przez co BOT w PHP jest już nieaktualny. Odwołania po staremu są przechwytywane przez serwery ZI i na tej podstawie baaardzo łatwo stwierdzić gdzie jest BOT a gdzie żywy user. Jedyny prawdziwy BOT to taki, który działa na przeglądarce. Prawdziwego bota znajdziecie tutaj.

Opublikowano

marcinku, twój niby super bot zapewne jest napisany pod greasemonkey, który jest najłatwiej wykrywanym skryptem do gier browserskich, ja za pomocą swojego DARMOWEGO bota siałem automatycznie ponad 2000 kont, które zresztą za pomocą owego bota były zakładane i śmiga idealnie. Poza tym administratorzy tej gry nie są w stanie ogarnąć nic, gdyby nie raporty od szarych userów, jeśli więc nie wystawisz miliona marchwii na raz to nie ma szans żeby Cię ktokolwiek złapał.

poza tym ludzie korzystający z botów ze strony:

http://www.zieloneimperium.byethost2.com/

nie marudzą i mają to ZA DARMO, więc idź precz ;]

Gdy się nudzisz możesz pograć w gry na przeglądarkę takie jak Drakensang online :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...