Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mam

kudybkaminecraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pytanie czy wiekszosc konkursow na gift coda to fake lub ich nie maja? a i nie chce byc jakims natretem ale jak ktos ma 2 gift cody a nie chce robic konkursu czy cos to z przyjemnascia wezme oczywsicie jakos tam moge sie odwdzieczyc dzieki wam i pozdrawiam

Opublikowano

Tak, większość konkursów to zwykłe fake do nabijania sobie subskrypcji.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

siemka mam pytanie czy wiekszosc konkursow na gift coda to fake lub ich nie maja? a i nie chce byc jakims natretem ale jak ktos ma 2 gift cody a nie chce robic konkursu czy cos to z przyjemnascia wezme oczywsicie jakos tam moge sie odwdzieczyc dzieki wam i pozdrawiam

to tak samo jak byś prosił ok. 120zł.. słów mi brakuje ja sam nie mam premium

ale nie bez przesady. 1 minecraft kosztuje ok. 60zł zależy od obecnego kursu walut.

a na youtube to konkursy ( prawdziwe ) robią sławne osoby mówie

o Rock,CTSG,Jjay,Magda i inne sławy.

i oni rozdają gift cody żeby coś poświętować np. 100 000 subskrycji a nie mówią że..

"musisz dać suba kanału " a reszta to jakieś" podróby "

Opublikowano

Jakby to nie było FAKE to każdy by miał pełną wersje minecraft ..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Kiedyś koleś non-premium robił konkurs na wygranie premium o.O . Oczywiście był to zwykły fake :)

xxxxxxx

Opublikowano

większość ludzi którzy nagrywa lets playe i mają 10 widzów to tak robia i jest fake , ale jak robi Jjay / CTSG / Madzia / Blow itd . to nie jest wtedy fake

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...