Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Opłaca się wrócić do combata?.

BomeWoj12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy opłaca się wracać do combata, rozpocząć na nowym koncie i tak dalej? miałem 2lt5 ale cóż ban.

Nie grałem z rok nie kupuje nx'ów

opłaca się wracać,znów grać całe noce denerwować się gdy mnie zainfekują na QR?xD.?

Fajna gra ale dużo hackerów może mniej nie grałem rok..

Opublikowano

to zalezy od cb czy wrocisz. Ja proppnuje ci wrocic lecz akurat teraz jest duzo hackerow. Bo ga oaz infinti udostepnia pro vip hacki z nowymi funkcjami.

316rfbqr.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Obczaj mniej więcej ten temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/516346-q-hacki/

50/50 tyle odemnie.

QR sie przyjmniej teraz gra :)

Tylko sporo speców ;/

Opublikowano

Wracaj.

Pamiętam cie jak kiedyś tu pisałeś o CA ;) chyba mniej niz rok (napewno) d;

Hacków ubędzie.

Zacznij dziś można zdobyć exp passy 200% przydzadza sie na początek 100 sztuk prawda?:>

Zobacz do podpiętego tematu Event.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up Jak pisałem tu to już nie grałem.:P

Dobra wracam kurde 2 razy instalowałem bo pobierałem 1 godzina i zatrzymało się na 99% i musiałem od nowa..;/

Opublikowano

Wróć do CA mimo tego ,że gra teraz dużo hackerów do starego CA zawsze się wraca.. ;]

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Hm, sam wróciłem do Combat Arms jakieś 2 tyg temu.

Zacznę od minusów:

- Dużo cheaterów

- Masa NXkidów ze specami itp.

- Ciągle debile płaczą jak jesteś dobry że cheater

Plusy:

- Coraz to nowe ulepszenia, mapy, bronie

- Częste i dobre eventy

- Wciągająca rozgrywka

- Całkiem szybki exp z exp passami 200% na święta :D

- Ogółem fajna gra

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Ta gra tak wciąga stary ostatnio grałem 12h bez przerwy chyba że na wypróżnienie i obiad :D

Nom cheaterów dużo ale banują jak leci nawet ci którzy nie grają na hackach (ale IP szybko obejdą tyle że od nowa zaczną).

Przestrzegaj się małych lvl graj na Platinium albo Victor lub Delta (żaden hacker nie powinnien mieć ratia 0.90 :D )

Wróciłęm do tej gry po rocznej przerwie i nadal mnie ta gra wciąga na długę chwile :D

Opublikowano

Warto wrócić, aczkolwiek serwery Alpha i Charlie są pełne hackerów. Na 6 gier na tych serwerach, w trzech jechali na telekillu, ale przeważnie nie jest aż tak tragicznie. Na Platinum hacków w ogóle nie ma, ale tam gra się głównie QR. Mimo wszystko warto wrócić ;).

Opublikowano

Przestrzegaj się małych lvl graj na Platinium albo Victor lub Delta (żaden hacker nie powinnien mieć ratia 0.90 :D )

Żebyś się nie zdziwił...wczoraj widziałem hackera z kd. 0.52

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

To powiem tak od siebie.

Nie wiem jak ty ale ja jak widze Viper/Reaven odrazu mi się ciśnienie podnosi , bo te leszcze inaczej grać nie umieją.

Co zalecam ??

Proszki na uspokojnie , bo jak wbijasz do rooma , to szykuj się na wkurwienie.

Bo tego ch*jstwa jest pełno ><

hhmmm...No i hackerzy :

Jedyna rada wystrzegaj się niskich lvl :ninja: :ninja:

Wystrzegaj się , najlepiej patrz na K/D przed grą , abyś wiedział kogo potem kiknąć xD

Yyyy....najcześciej mają frajery farme na OMA bez elite ><

Tak to 2 główne problemy ><

Opublikowano

Opłaca się wrócić. Ehh ja nwm albo Wy macie takiego pecha albo ja mam takie szczęście. Ja spotykam hackera raz na 20/30 gier i do tego zaraz ma kicka. Gram normalnie eli na Alpha/Bravo. A na platku tylko QR i tam to dopiero czysto jedynie co wkurza to to że elite kicka z nic i jest w ch. speców ale jak się znajdzie norm elite to gra idzie ładnie ;D Nie mówiąc już o expie i GP :D W 3dni od CSM1 do CSM5 i do tego z 80/90k GP. Wiem żaden wyczyn no ale :D

Opublikowano

zrobiłem nowe konto dziś wchodze 1 QR ''zainfekowałem'' 1lt i w 1 sec już mnie kickał Lol...

Albo na elimination multi kill od razu hacker bo mała ranga i w ogóle..

Opublikowano

Zależy z kim grasz ;)

A jak Cię to wkurza to włącz nagrywanie że Cię wywalają za nic i dostaną po banie to może się oduczą ;p

Opublikowano

wg. mnie nie opłaca się wracać do gier F2P, zawsze znajdzie się jakiś "cziter" polecam przejść na system P2P i grać bez zmartwień o niesłuszne warny czy o cheatera na każdym serwie.

zrobiłem nowe konto dziś wchodze 1 QR ''zainfekowałem'' 1lt i w 1 sec już mnie kickał Lol...

Albo na elimination multi kill od razu hacker bo mała ranga i w ogóle..

a takie coś się nie zdarza w ogóle chyba że grasz bronią która na serwie jest "zakazana" (granatniki przeważnie)

Opublikowano

Zależy czy masz czas na zabawę.

Ja osobiście polecam wrócić, możesz zawsze się rozluźnić itd.

Ostatnio grałem jakiś miesiąc temu, ale chyba znów wrócę.

No i oczywiście to zależy tylko od ciebie.

Opublikowano

Chcesz grać 4Fun bez inwestowania kasy to Combat Arms.

Jak chcesz coś jednak inwestować to lepiej raz, a porządnie w inną pro gierkę

Na CAE prędzej czy później i tak dostaniesz bana, nawet jak nie cheatujesz (jestem tego najlepszym przykładem - 2LT1 z 3x Prem, podobnie RockXan 2LT4, za : Nie fair grę - wyjaśnienie Nexona, total legal postać).

Osobiście, ze strzelanek polecam Battlefield 3 (ewentualnie jak masz słabszego kompa to Battlefield Bad Company 2).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...