Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez Neta ,w jaki sposob?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ,widzialem kiedys temat na Forum o zarabianiu przez internet. Chodzi o klikanie w reklamy ,moglby ktos powiedziec jak to sie robi? Przez jakis program? Wchodzi sie na jakas strone? Moze ktos ma link do Tut'a ? Baaardzo bym prosil :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Są takie strony jak: bux.to, 20DollarsSurf, itd... Obczaj je.. Jednak takie "zarabianie" nic nie daje. Moim zdaniem to strata czasu..

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

Pisząc tamtego posta, nie miałem na myśli zarabianie na życie :). Chodziło mi o to że przez internet nie wyciągniesz w łatwy sposób dużo kasy i że jak dla mnie, jest to po prostu strata czasu :).

Ale, skoro bardzo Cię to interesuje, to najbardziej polecam płatne hostingi plików.. to jest chyba najbardziej opłacalne, niż klikanie w te reklamy, itp...

A tutaj pewien poradnik:

http://www.youtube.com/watch?v=-x8Fz5FAWsQ

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

bux.to - scam, na uploadingu można pieniądze zarobić, bez wkładu pieniężnego bo na buxie jak nie włożysz to nie wyciągniesz, a buxy często przechodzą na scam ;>

W sumie nie musisz, nic na fona nie wysyłają, ale jak ci blokną konto to dzwonić możesz do nich wtedy z fonem nie wiem jak jest.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Acha ,to znaczy ze Fona nie musze podawac . z adresem jest tak samo?

Dobra teamt do zamkniecia dowiedzialem sie tego czego chcialem :)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...