Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hack do EM2

x22abc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz zlapalem zajawke zeby znow grac a raczej "bocic" w Metina wiec zakupilem EasyMetina2 i jak gralem z rok temu to korzystalem tez z multihacka by szybciej bic, wiec moje pytanie brzmi :

Czy jest jakis dzialajacy multihack (tzn. hack zeby postac szybciej walila bo speed hack mam w em2) ktora wspolpracuje z EM2, serwer PL oczywiscie

Jesli tak to prosil bym o nazwe hacka

Moge parenascie plusikow za dobrego haka dac ;)

Pozdrawiam x22abc

Opublikowano

Udalo mi sie go odpalic z EM2 lecz po 2-3minutach hack zaczyna spamowac takimi errorami

1152403.jpeg

Jakis fix albo rozwiazanie by sie przydalo

Opublikowano

Wszystko ladnie sie opdala ale czy mogl bym prosic o jakis dobry "config" do niego? By wiedziec jak ustawic SpeedAttack/Combo itd by nie kickowalo z serwera

poleci duzo plusow

Opublikowano

red potki zależnie od tego czy masz mocną postać, nieb np. 40%(oszczędnie), combo jak musisz ale nie polecam, w skillach dajesz jaki tam masz skill i sekunde więcej niż on sie ładuje a potem klikasz taką fifkę czerwoną obok(działają tylko skille typu aura czy czarowane, tąpnięcie itp. nie działają poprawnie. Jak chcesz mozesz dać speed hacka ale nie dawaj fix w żadnym wypadku bo to wygląda jak wh - filmik i ban

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Pokaż mi ss tego hacka, to Ci go przerobię i ładnie opiszę ; f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...