Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] battlefied.

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Juz na wstepie przepraszam za ortografie i polskie znaki gdyz pisze z tel.

Rozchozi sie o to aby w dziale battlefield powstal nowy poddzial (czy jak tam sie na to mowi) ?battlefield bad company 2? , gsyz sadze , ze duzo ludzi gra wlasnie w te gre . Dzial napwno przyciagnie ludzi gdyz malo jest takich miejsc gdZie mozna znalezc jakiegos moda do tej gry , choc by i nawet mozna bylo by umawiac sparingi miedzy graczami z forum.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Panu z banem dziękujemy !

Bardzo zastanawia mnie jedno , czym Battlefield Bad Company II nie zasłużył sobie na miejsce w dziale battlefield ?

Jest tam Bf 3 , bfp4f, bfH to czemu ma nie być Bf bc II ?

97ky69.gif

Opublikowano

Wszystkie tematy dot. BFBC2, jak i innych części Battlefielda (nie licząć BF3, BFH oraz BFP4F, które sa bardziej popularne), mają być pisanie w dziale Battlefield. Taki temat pojawia się mniej więcej raz na tydzień, więc po co robić oddzielne subforum ?

Jestem na Nie.

Opublikowano

@up moze bys podal przyczyne bo bezpodatawne 'nie' jest dziecinne , wydaje mi sie iz jestes dzieckiem ktore nie ma swojej opini i pisze tylko nie da pedalskiego spamu.

nie zagladajac na twoj profil twierdze iz masz nie wiecej jak 12 lat.

97ky69.gif

Gość malutki688
Opublikowano

moim zdaniem to fajny pomysl, ale w obecnej sytulacji nie ma to sensu w dziale z bf-em 3 straszny balagan panuje moim zdaniem, malo sensownych tekatow.

90 % zwiazane jest z zakupem sprzety, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...