Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bf bc2

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie do gry ktora jest w temacie.

Czy czwsto sa patche jezeli gra sie w multi ?

wiem ze temat napisany nie zrozumiale ale jestem straaznie zmeczony

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Napisałeś że jesteś zmęczony i jest niezrozumiale napisane.Okej rozumiem zmęczenie.

@TOP

co?Napisz to inaczej.(zrozumiale)

Opublikowano

chodzi mi o to czy czesto sa patche w bf bc 2. i jak tak to mniej wiwcej w jakich rozmiarach

97ky69.gif

Opublikowano

Co jakiś czas, zanim włączysz grę, będzie Ci się ona patchować... Patchowanie występuje co pare tygodni... czasem wcześniej, czasem później... A ich wielkość może być różna..

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

To może też zależeć, od czasu Twojej nieobecności w grze.. Jeśli nie grałeś przez dłuższy czas, a w tym samym czasie zrobiono kilka nowych patchy, to wszystkie automatycznie, czy tego chcesz, czy nie muszą się pobrać... Chodzi mi o to że ta wersja, którą masz zostanie ulepszona do tej najnowszej, a jeśli Cię długo nie było, będzie to dłużej trwać...

Ile taki 1 patch ma? - Hmm.. No sam nie wiem.. myślę że będzie ponad 50 lub 100 MB, albo nawet więcej..

Opublikowano

a czy jest mozliwosc grania w 2 os na jednym koncie? i ile bedzie zajmowal taki patch jak np gre kupie jutro?

97ky69.gif

Opublikowano

- Na jednym koncie (czyli jednym kluczu CD) możesz zakładać profile. Każdy z profili ma swoją własną zdobytą przez Ciebie rangę, osiągnięcia itd... Przykładowo ja na swoim profilu mam 34 level, a mój brat 28 na swoim...

- Myślę że jak kupisz grę, to i tak będzie musiała się lekko spatchować..

Opublikowano

Nie ma takiej opcji.. Włączasz grę i zanim się zalogujesz musisz ściągnąć patche. Teraz to już pewnie z 600mb patchy jest.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...