Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[G1]600 - 646 G1 - OD VINCENTE44 ;]

vincente44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DORZUCAM DO TEGO JESZCZE 210 G1;] WIEC RAZEM JEST 810 - 856 G1;]

http://imageshack.us...87/g111111.png/

http://imageshack.us...sdhzdfhsdf.png/

SA TO WSZYSTKIE REKLAMY KTORE UDALO MI SIE ZROBIC;P . NIEKTORE MOGA SIE POWTARZAC NP. TA OD ARKAINE;p.

sory ze tak krzywo ale robile na paintcie;]. to moj pierwszy temat tego typu wiec nie bijcie ;D

ROBIONE NA HIDE IP - USA

PROSZE O PLUSA JAKBY MI SIE NALEZAL ;];] ;PPP Z GORY DZIEKI;]]]

//Proszę o skan pliku - 1h na dodanie go || Epean

afgzsdhzdfhsdf.bmp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP tak przecież pisze.

@TOP na pewni się przyda chyba zaraz wypróbuje.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@UP musisz zmienić IP na angilskie np. hotspotem czy hide my ip co wolisz.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ej chciałbym się dowiedzieć które działają ? ;p I w jakim są dziale ? A i daje like ;p A i szukam reklamy za minimum 10 g1 bo tyle mi potrzebne pls piszcie ;)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Oczywiste że są w zakładce FREE ;)

No Luzik. Ale możesz powiedzieć na której stronie dokładnie ? Chodzi mi czy w zakładce Free strona 1-2-3-4-5-6-7-8-9 ? ;P I która działa ;) Oczywiście dam like ;p Proszę o odpowiedź ... Potrzebne mi tylko 10 g1 jak coś ;)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Najczęściej wchodzą te reklamy, gdzie dostajemy mało G1. Niestety ja ich nie robiłem, więc na której stronie są, nie wiem ;)

Opublikowano

one sa porozwalane wszedzie na dziale free( ta za najwiecej punktow jest w popular na 1stronie). nie jestem wstanie teraz stwierdzic gdzie to jest bo mi poznikaly;p.... ip usa( pisze)...... dla kolegi ktoremu nie dzialaja polecam program hide ip;p .

ps. nie wiem jak sie daje plusy itp. jak mi napiszecie to moge troche porozdawac;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Plusy daję się poprzez naciśnięcię Lubię to w prawym dolnym rogu napisanego postu.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

dzieki dam wam plusy xDD

Mam śmieszne pytanie, ale nie wiem jakie moge dac hasło w reklamie za 230 G1C, czy ktoś może wie ? Każde które wpisuje jest niepoprawne ; D

o jakie haslo ci konkretnie chodzi?? do nowego konta do karty kredytowej??? . nie zabardzo pamietam ta reklame ale wiem ze sie ja robi do jakiegos tam bledu...

haslo z karty kredytowej ma 3 cyfry . a jesli chodzi o te do konta to sprobuj z duzymi literami i cyframi - moze chodzi o jakis stopien bezpieczenstwa hasla;p ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...