Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT/Dl] ID konta

Bennq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutek przydatny, gdy nie znamy id i nie możemy wbić na konto, a bugpoint prosi o nie.

1. Pobieramy to:

http://speedy.sh/UbnGd/id.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/file/1ebd643d6d82fe6052b0783f23c659abf1bd6e774c95faa06124eb4dcc82d284/analysis/1336486014/

Autor: Wrecker

2. Odszukujemy link do swojego profilu.

3. Wklejamy w to pole:

rlkubk.jpg

4. Klikamy w buttona i po chwili mamy id.

Jak znaleźć link do profilu?

Logujemy się na konto.

Wchodzi w PP

Klikamy "Twój profil pilota", a następnie "Mój profil"

Tu wbijamy nick:

16942l4.jpg

Oczywiście w ten sposób można wyłapać id każdego gracza ^^(nic nie daje, ale można tak straszyć dzieci :D)

Poprawione!

xD

262xro2.jpg

xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1. Cracki są tutaj nie dozwolone

2. Jaki ma sens to zdanie do tematu ?!

3. Ściągnięty tutek ze znanego rosyjskiego forum ;)

EDIT:

Nie działa ;) Moje ID to 1gqX3 :D

Opublikowano

@UP Lol?

1. To jest forum o hackach, bugach i botach, a cracków nie wolno? To trochę dziwne, po za tym gdzie tu jakiś crack? To jest po prostu program (OMG)...

2. Żadnego sensu.

3. No, a jak inaczej? Może napisać samemu taki program i umieścić (nikt z forum nie potrafi, przynajmniej tak myślę)... Przecież trzeba skąź wciąć program!!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1. Przeczytaj regulamin, nie uznaje tego punktu za stosowny - masz racje, ale to nie ja / ty pisałem regulamin i nic na to nie poradzę -.-

Opublikowano

1. Przeczytaj regulamin, nie uznaje tego punktu za stosowny - masz racje, ale to nie ja / ty pisałem regulamin i nic na to nie poradzę -.-

coś Ci się poprzewracało kolego, owszem cracki są nie dozwolone, ale jeżeli ktoś pisze chociażby jak on, zacytuję "kurde mój ibocik na cracku piękni mi alienki już tłucze ;p aż miło patrzeć" co z tego ? on nie rozpowszechnia, więc nic mu nie grozi, ja też latam na cracku do ibota, i co zabronią mi ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Juz takie cos jest....

@Evil

Przydaje sie do sprawdzania czy konto warnow nie mialo :rolleyes:

wiem Angel :) już dzisiaj fappowałem :D bo golec obok mnie miał ostrzeżenie <3 :3 a ja jeszcze nie dostałem :D i odrazu bana :x

Opublikowano

Ktoś wyżej napisał że bp da odda konto jeśli podasz ID, życzę powodzenia, mi skradziono konto napisałem im wszystkie dane konta i kazali iść na policję, na policji powiedzieli tu cytat "niech pan lepiej pójdzie do pracy a nie takimi zabawkami się bawi" i nie przyjęli zgłoszenia. A ogólnie tut dobry jeśli chcemy kupić konto a osoba nie chce dać ID konta ;)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Program id.exe od dawna nie działa w więc z poglądu ID użytkownika nici

PS

Bennq123 podał link do dedyka i z tego co pisał też nie jest aktualny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jasne że się da;p pisze o tym ale na innym forum ale nie zawsze to działa.

Bennq popraw wreszcie ten link

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...