Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomocy] Cryfrowy Polsat !

Romcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale przy każdym kanale pisze "tego kanału nie ma w twoim abonamencie". Płace co miesiąc 80 zł i mam prawie wszystkie kanały oprócz "cinemax" i nie wiem co jest. A co do tego jeszcze to działa tylko viva w tym momencie.

Pomocy !!

Opublikowano

Niestety nie mam takiej opcji ponieważ moich rodziców nie ma, są zagranicą ;/

@edit

Może coś od nich ? Ale jest dylemat bo viva śmiga..

Opublikowano

jak tak miałem, to kazali włączyć "kanał dla abonentów" zostawić na trochę i powinno już być dobrze, zostaw na noc czy coś, u mnie po tym już działało normalnie.

Opublikowano

Hah śmieszny jesteś.. To zadzwoń ty cfaniaku...

Napisalem ci ze dzwonilem ;]

Wiesz chyba ze masz 12 lat nie masz mutacji to jestes w dupie tez bym nie zadzwonil

pozostaje ci wyslac emaila-xD

Opublikowano

Sam napisałeś "płacę" ale to chyba twoi rodzice płacą i możliwe że zrezygnowali z abonamentu który akurat się skończył, zresztą karty tez mają swoją datę ważności i należy je wymienić na nową i aktualną.

Skończył sie normalny okres w jakim została wykupiony pakiet i należy przedłużyć umowę( mimo że się płaci cały czas abonament ), karta będzie aktywan po załatwieniu formalności

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jeżeli o to ile mam lat to mam 16 lat. A po drugie to ja płace za cyfrowy bo rodzice przysyłają kasę.

@ktosiu

jak sprawdzić do kiedy mam ważną kartę, bo umowy już dawno nie mam, ale dzwoniła stara i kazali płacić to będzie cyfrowy... i tak już 5 lat było

Opublikowano

Papierki tylko i przeczytać umowę bez tego ani rusz :/, bo może być bezterminowa ale odnawiana co jakiś okres np pod koniec roku i brak właśnie tej odnowy umowy którą muszą podpisać rodzice osobiście.

Zresztą nawet umowy terminowe automatycznie są przedłużane po skończeniu się terminu na umowę bezterminową którą należy płacić i by uaktywnić pakiet podpisać nową umowę.

To takie kruczki prawne gdzie zmuszają do przedłużania umowy, bo wypowiedzieć można umowę tylko ptzred okresem skończenia się umowy.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...