Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glinka i Sunshi

Bistik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sunshi.. I Glinka..

Jesteś postmakerem a nic nie robisz.. dziwie się że ktoś wam dał te Range.. do Bambuska pisałem w sprawie pomocy przy pierścieniu Tp to nie umiał więc nie wiem za co wam tu takie rangi dają chyba za nabijanie postów .. komentując inne tematy.. a co do tego co napisałeś człowieku ja edycje plików serwerowych jak i Clienta mam w 1 palcu mój Client ma 980+ mb więc nie potrzebuje pomocy.. tylko plików do nowych map , ulepszaczy , nowych biżuteri.. bo to co jest na Mpc to jest żenada.. linki nie działają . zrób coś dla tego forum i dodaj coś .. bo te forum świeci pustkami.. te same tematy stoją po 1 mieś..

A co do Ciebie glinka ja nie wiem czy Ty siedzisz 24/7 przed kompem czy co ale w każdym temacie jest twoja wypowiedz.. potrafisz tylko dać link do przedawnionych tematów gdzie linki wygasły i zamknąć temat.. Nie wiem za co wielu z was.. Moderatorów czy też postmakerów ma range..

Tututaj postmakera można szybko zdobyć .. nabijając sobie posty.. bo nie robicie zupełnie nic.. sam Bambusek.. nie potrafił pomóc mi przy pierścieniu Tp a taki znawca z niego.. chyba zerżnąć czyjąś prace.. quest.. mape i wyedytować na swoją .. wielki postmaker.. od 7 boleści a questy.. ma z elite pvp tylko nie umiejętnie je spalszcza..

Także ruszcie tyłki i zróbcie coś a nie zamykacie tematy i dajecie linki do starych tematów ... !

Glinka nie Zamykaj Tego !

Opublikowano

Tej rangi nikt nie daje.To jest ranga przyznawana automatycznie po iluś tam postach........

http://www.mpcforum.pl/topic/475730-rangi-mpc-forum/

Jeżeli tak Źle wykonuje moją pracę pisz do Adminów

Są osoby którym nie da się pomóc bo nie słuchają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...