Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje losy na s26

_uLllllllllllll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do Was takie pytanie, a mianowicie,

Mam na serwerze Solar 46kk ( na tym serwerze nie jest to mało ) i własnie nie wiem co zrobić, czy skupować jakieś itemki i je ulepszać, czy też za tą kase co mam kupić eq i nic więcej.

Czekam na Wasze wypowiedzi, jeżeli ktoś ma się wypowiedzeć 1-zdaniem to ja dziękuję za taką odpowiedź, ponieważ jest to nabijanie postów.

Będą like ;f

PS. w moim Eq brakuje mi jedynie Zbroi.

Opublikowano

Ulepszanie itemów jest dość ryzykownym sposobem . Zamiast tego możesz kupić jakieś ku , ulepszacze , kamienie duchowe bądź inne tego typu itemy i poczekać aż zdrożeją ( mało prawdopodobne ze ceny spadną ) . Lub po prostu zaopatrzyć się w eq i dalej dropić / expić

Opublikowano

trochę słabe te pytanie, bo każdy postępuje według własnego JA

tak wiec radzić tu nie można, ale mogę napisać co ja bym zrobił :

a wiec kopił bym itemy i GO GO na DT ale tez rozsądnie tak wiec trochę śmieci takich jak nimfa, zbroiki na 61 itd no i good stuf taki jak bojowy czy stali

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Ja bym jednak kupił tą resztę eq i grał spokojnie... Po co ryzykować, stracisz całą kasę i jeszcze się wkurzysz i to skończysz a tak to chociaż będziesz 'coś' miał :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Ja również kupiłbym brakujące Ci EQ i grałbym na luzie, expiąc i przy okazji dropiąc(nie wiem jaki masz lvl więc nie napisze gdzie :D).. Pójdziesz na DT spalisz eq i zostaniesz bez zbrojki, a tak dokupisz zbroje i będziesz mógł samemu sobie wydropić itemka do DT lub kupić..

Opublikowano

masz moze dzika wojennego ?

jesli nie to polecam kupic za 15kk okolo a naprawde robi robote

taki dzik jest lepszy niz jak miałba bys kupic riba +9

lepiej latac z ribem +6 i dzikiem niz ribem +9 i bojem

uwierz mi :)

DAJ +

Opublikowano

Jeżeli, miał bym do wydania 46kk na serwerze solar, no to zakupił bym Riba +9 z dość dobrymi śr ;) i jakąś zbroję +9 o ile masz minimum 30lv to w tedy zarabiaj więcej kasy na m2 metki od 25/30/35 lv i sprzedawaj ku.

Opublikowano

Zrób te resztę eq . Z tego co wiem chyba jeszcze nie ma kowali gildijnych ( o ile się nie mylę ) na solarze . Za resztę kup 5 ribków +0 i pójdź spalać .

Opublikowano

Możesz je wydać na jakieś dobre itemki do dropu np. medali konnych/ribów czy fms'ów.

Nie zabierze ci to całej kasy, a w dodatku jak będziesz sellał ten drop, to zarobisz jeszcze więcej ;).

Opublikowano

Ja bym skupował FMSy, RIBy, ANTYKi, JESIONy z dobrymi ŚR i UM (śr 38+, um 15+) i trzymał, bo takich przedmiotów ceny tylko rosną. Ew. kupiłbym jakiegoś fms 35śr, wybił bodziami na +9 i na allegro :P

Opublikowano

kup birzuterie na 54 (niebiańske łzy) i idz do DT.

Birzu ulepszaj do +8 i sellaj po 20-30kk

z pewnością 70lvle + to kupią

polecam ulepszać naszyjnik i kolce.

PAMIĘTAJ DO +8 bo na 9 jara ;D

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Nie gram tam, ale jest to młody serwer, więc chyba sporo ludzi robi bojowca, nie ?

Kup eq dla woja 18 lvl, zarabiasz 31 sm przez reklamy, kupujesz 2x drop i medale.

Mało wydasz, a zarobisz.

Kup też dobre eq, czytaj ku.

Rozwijaj swoją postać, bo to nią zapewne zarabiasz. Czym lepsza postać, tym więcej zarobisz, teraz wydasz 45kk, ale za to później zamiast zarobić kolejne 45kk zarobisz 90.

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jak chcesz dropić to zrób bodego 35lv i boja . Kup do niego ribka+9 z śr +15 . Zrób z reklam x2 dropa i leć na metki lub ezo na ribki . Na besty się nie opłaca , bo 24/7 ktoś z Jinno być musi ^^ . Ja bym poszedł na ezo . Bierzesz całego spota i jazda ;) .

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zrobił sobie dość niezłe eq. (Kupić :D)

Potem zależnie od twojego levelu można dropić

na miejscach gdzie na twoim lv ciężko z słabym eq.

A ty będziesz dawał radę do tego fajny exp i jakiś tam drop.

Możesz również kupywać Ku i po prostu wbijać, a jak jesteś

bodym to możesz iść na metki :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...